Τελευταία ενημέρωση 06:41, 26 Απρ 2024
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Ένωση παραχώρησε ισοπαλία στον Χαλκηδονικό (2-2), στο πρώτο ματς της ημέρας.

 

«Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μην χάσεις», αναφέρει μία... ποδοσφαιρική παροιμία και αυτή ακριβώς περιγράφει την εικόνα του αγώνα που έγινε νωρίς το πρωί (11/10) στο γήπεδο Ηφαίστου. Η Ένωση υποδέχθηκε τον Χαλκηδονικό και του παραχώρησε ισοπαλία με το «πλούσιο» 2-2, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ' κατηγορίας. Η ομάδα του Νίκου Ηλιόπουλου είχε καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες για να φτάσει και στη νίκη, όμως στο τέλος θα μπορούσε ακόμη και να έχει ηττηθεί. Τουλάχιστον, οι «πορτοκαλί-μαύροι» απέφυγαν την ήττα και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες ήταν ο Δημήτρης Τζαβέλας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, αποτελώντας πραγματικό ηγέτη!

Ο 29χρονος άσος άνοιξε το σκορ στο 15' με κεφαλιά, με τον Ντάρλα να ισοφαρίζει στο 30' με λόμπα και να κάνει το 2-1 για τον Χαλκηδονικό στο 54' με σουτ! Στο 72' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κατιάι με δεύτερη κίτρινη και στο 80' η Ένωση έφτασε στην ισοφάριση. Ύστερα από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ, ο Τζαβέλας εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση που δημιουργήθηκε και με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα «αργά και βασανιστικά», διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

Διαιτητής ήταν ο Αραβίδης, με βοηθούς τους Παναγιωτάρα και Θώμογλου.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Στρατηγαρέας, Νταλαγιώργος, Γκούβας, Ζαφείρης (70' Παλατσιός), Γκούμας, Γαζεπίδης, Μαρούλης, Λιαγκόζης (46' Αρχοντούλης), Θώμος (60' Σοϊλές), Τζαβέλας, Κοΐνης

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Ζίκε, Σούμπασης, Δελής, Περράκης, Ράγιας, Φ. Κατιάι, Β. Γαγάκας (70' Τσεσμελιδάκης), Π. Παππάς, Ντάρλας (86' Καπίρης), Τ. Κατιάι (89' Σαρηγιαννόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πήρε βαθιά ανάσα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας