Τελευταία ενημέρωση 21:41, 19 Απρ 2024

Ισόπαλο(3-3) και καλή εικόνα στο φιλικό στα Σπάτα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ισόπαλος 3-3 με την ΑΕΚ, ήρθε ο Ατρόμητος στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών, που διεξήχθη στα Σπάτα!

Η ομάδα του Γρηγορίου έδειξε καλό πρόσωπο λίγο πριν το κρίσιμο παιχνίδι στην Βέροια,είχε τις ευκαιρίες της και σκόραρε 3 φορές!

Όλοι οι παίκτες έδειξαν καλά σημάδια στο σημερινό φιλικό,ενώ δόθηκαν και οι ευκαιρίες στους υπόλοιπους παίκτες ώστε να είναι έτοιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος!

Το 0-1 έκανε στο 48' ο Μπρίτο,ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 58' με πέναλτι του Μπουονανότε ύστερα απο ανατροπή του Κορδέρο απο τον Κούρο!

Έπειτα,ο Ατρόμητος πήρε ξανά το προβάδισμα ,με σκόρερ τον Μαρσελίνιο στο 59'!

Ο Κούρος άφησε πίσω του το πέναλτι,πέτυχε γκολ κάνοντας το 1-3 με σουτ στο 62'!

Το 2-3 για την ΑΕΚ ήρθε απο τα πόδια του Πορτογάλου Μπαρμπόσα,ενώ το τελικό 3-3 έγινε απο τον Κολοβέτσιο μετά απο εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι απο τον Μπαρμπόσα!

Ο Ατρόμητος πάντως έδειξε καλά στοιχεία σήμερα, οι παίκτες που δεν έχουν  πολύ χρόνο έδειξαν στον Γρηγορίου ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Πλέον πρέπει να έχει το μυαλό του στη Βέροια και μόνο για την νίκη που θα ανατρέψει τα πάντα. Άλλωστε όλοι μόνο αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να σκέφτονται και τίποτα άλλο!

Οι Ναπολεόνι, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γκαρσία που δεν αγωνίστηκαν έκαναν προπόνηση πριν το φιλικό.

ΑΕΚ (4-2-3-1, Α’ Ημίχρονο): Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης Κορδέρο, Σιμόες, Ανάκογλου, Γροντής, Μπουονανότε, Κρισάντους
ΑΕΚ  Β’ Ημίχρονο): Βούρας, Βασιλαντωνόπουλος (61’ Γκάλο), Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (61’ Πεταυράκης), Κορδέρο (61’ Γιόχανσον), Ανδρεόπουλος, Ανάκογλου, Γροντής (61’ Μπαρμπόσα), Μπουονανότε (68’ Φαγέ), Κρισάντους.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ( 4-3-3, Α’ Ημίχρονο): Θεοδωράκης, Χριστόφ, Θεολόγου, Μπιτόλο Κοντοές, Γοδόι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μπρίτο, Λε Ταλέκ
Ατρόμητος (Μ. Γρηγορίου, 4-3-3, Β’ Ημίχρονο): Θεοδωράκης, Χριστόφ, Θεολόγου, Κούρος, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Λε Ταλέκ (75’ Ρεγκάκος), Μπρίτο (74’ Μπαστάκος)
 

 
 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2015 18:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θυμάστε τι έκανε ο Δώνης; »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας