Τελευταία ενημέρωση 00:51, 19 Απρ 2024

Έβαλε γκολ ο Ατρόμητος Κ14 αλλά δεν κέρδισε τον ΠΑΟ (0-0)

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γκολ μπορεί να μην μέτρησε, γκολ όμως μπήκε και μάλιστα κανονικό!. Πως έγινε αυτό; Και όμως έγινε. Ατρόμητος και Παναθηναϊκός σε επίπεδο Κ14 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2002) έδωσαν ένα σπουδαίο από πλευράς ενδιαφέροντος παιχνίδι σήμερα το πρωί παιχνίδι στο γήπεδο «Νταμάρι» (αποτέλεσμα 0-0) αλλά η φάση που το σημάδεψε έγινε στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Ο Τουμαζάτος εκτέλεσε έξω από τη περιοχή φαουλ με αριστοτεχνικό τρόπο που κατέληξε στα δίχτυα. Οι παίκτες του Ατρόμητου πανηγύρισαν αυτό το όμορφο γκολ και πήγαν στο μισό του γηπέδου περιμένοντας να κάνουν σέντρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Προς γενική κατάπληξη όμως τους ζητήθηκε να γυρίσουν πίσω για να εκτελεστεί πάλι το φαουλ άνευ λόγου και αιτίας. Τα παιδιά φυσικά ξαφνιάστηκαν, «προσπάθησαν» να αντιδράσουν αλλά πολύ γρήγορα ο Σάκης Σάσσαλος τους ζήτησε να ξαναεκτελεστεί το φαουλ με τον ίδιο εκτελεστή αλλά που αυτή τη φορά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Και οι δύο ομάδες πάντως άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις πάνω στο τερέν. Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνιστές ήταν οι δύο τερματοφύλακες καθώς σε δύο πολύ καλές φάσεις που δημιούργησε ο Σέλληνας τον σταμάτησε ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και αντίστοιχα ο Σάλτας σταμάτησε όποτε χρειαζόταν τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού. Πολύ καλή ευκαιρία σε αυτό το διάστημα έχασε ο Ζαχαρίου με ωραία προσπάθεια και πλασέ πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, δημιουργήθηκαν κάποιες φάσεις, έγινε το κανονικό γκολ του Τουμαζάτου που δεν μέτρησε και τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Ο προπονητής του Ατρόμητου Σάκης Σάσσαλος ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής σύνθεση: Σάλτας, Καρδάμης, Σαμούρης, Γιαννακίδης, Τουμαζάτος, Πομώνης, Πιέτρης, Κουτσούκος, Κόκας, Ζαχαρίου, Ρονάλ ντο.

Έπαιξαν επίσης και οι Ρουσόπουλος, Καψομέρας, Φίλης, Σέλληνας.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Οκτώβριος 2015 17:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Mιας πεντάρας νίκη η Κ13 με ΠΑΟ (5-2) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας