Τελευταία ενημέρωση 09:21, 24 Απρ 2024

Επίσκεψη αγάπης για τον Ατρόμητο στο «Νταμάρι»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών του ΑΠΣ (Ερασιτέχνη) Ατρόμητου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία των παικτών της επαγγελματικής ομάδας μαζί με τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και τον γυμναστή Λευτέρη Τσουκαλά.

Την αποτελούσαν οι Σωκράτης Φυτανίδης, Γιάννης Κοντοές, Κυριάκος Κιβρακίδης, Αλέξανδρος Κούρος και Μίλοφ Στόιτσεφ τους οποίους συνόδευε ο Υπεύθυνος Marketing Σπύρος Μπουλούσης. Το κλίμα χαρούμενο, γιορτινό και αντικατροπτιζόταν στα πρόσωπα των παιδιών που έβλεπαν από κοντά τα ινδάλματα τους.

Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητου κ. Αντώνης Πατατανές καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της επαγγελματικής ομάδας μαζί με τον Γενικό Αρχηγό των Ακαδημιών Θανάση Κασπίρη και στην ομιλία του στάθηκε στην άριστη συνεργασία και στο γεγονός ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου αλλά και η γενικότερη φιλοσοφία του συλλόγου είναι να παρακολουθούνται από πολύ κοντά όλα τα παιδιά από τις μικρότερες ηλικίες. Ευχήθηκε δε η ομάδα να βρει σύντομα το δρόμο της και να επιστρέψει πολύ σύντομα στις επιτυχίες.

Στους μικρούς ποδοσφαιριστές μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους τόνισαν ότι προέχει η παιδεία τους και παράλληλα να προσπαθήσουν να βελτιωθούν ως ποδοσφαιριστές, ακούγοντας τις εντολές των προπονητών τους για να υλοποιήσουν τα όνειρα τους. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και ολοκλήρωσαν το όμορφο event όταν όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν για αναμνηστική φωτογραφία, φωνάζοντας δυνατά «Ατρόμητος».

Προηγήθηκε η προπόνηση της ομάδας στο αθλητικό κέντρο από την οποία εκτός από τους διεθνείς απουσίασε πάλι λόγω ίωσης ο Λαζαρίδης. Αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Κοντοές.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015 20:18
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας