Τελευταία ενημέρωση 14:18, 25 Απρ 2024

«Διπλό» στον Πλατανιά ο Ατρόμητος Κ17 (2-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σημαντικό «διπλό» με σημαντικό αντίπαλο που θα δυσκολέψει πολλές ομάδες στην έδρα της πέτυχε σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 επικρατώντας του Πλατανιά με σκορ 2-0 στο γήπεδο των Μουρνιών σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα του Βασίλη Καλτσή που πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ του Τριμμάτη στο 7’ ο οποίος με βολέ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τα μπάλα στο «Γ» της εστίας του Πλατανιά.

Στην επανάληψη ένα ακόμη πανέμορφο γκολ από τον Αποστόλου επίσης με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 60’ σφράγισε τη νίκη του Ατρόμητου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Oι γηπεδούχοι προσπάθησαν ωστόσο να μπουν στο παιχνίδι και είχαν την ευκαιρία τους κερδίζοντας πέναλτι στην συνέχεια ωστόσο ο Κίναλης με εξαιρετική αντίδραση αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου και ο προπονητής της Κ20 Γιώργος Κορακάκης που έχει την εποπτεία των τριών τμημάτων (Κ20, Κ17, Κ15) με στόχο την ενιαία φιλοσοφία στον τρόπο του παιχνιδιού.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Αποστόλου, Ασλάνι, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Χατζοβασιλάκης Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμμάτης, Δόσης, Κακοσίμος. Έπαιξαν και οι Παναγιωτίδης, Ρώσι, Βιταλιώτης, Κιτσόπουλος Θεοδωρής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2015 14:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεν υπάρχει λέξη «ήττα» στην Βέροια! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας