Τελευταία ενημέρωση 01:05, 29 Ιαν 2020
Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ικανοποίηση επικρατεί στον Γαλαξία για την πρώτη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Παρά τις αποχωρήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως των Τσαγρή, Κονδυλιώτη που πήραν μεταγραφή στον Ήφαιστο, την καθυστερημένη συμμετοχή στην ομάδα των Καραγκούνη, Κουσονικολή,  την μη συμμετοχή στην ομάδα των Μενεγάκου και Μπουμπούνα για διαφόρους λόγους, οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές μαζί με τα παιδιά που ήλθαν φέτος στην ομάδα ,έδειξαν με το καλημέρα ότι ιδρώνουν την φανέλα και θα αποτελέσουν πολύ σκληρό καρύδι για όλους τους αντιπάλους.


Είδαμε μια ομάδα με πολλά τρεξίματα, με πίεση ψηλά αλληλοκάλλυψη με πάθος που έβγαζε ποδοσφαιρική υγεία, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Τα ίδια θα λέγαμε ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό.

Αν μη τι άλλο όσο και αν είναι νωρίς βλέπουμε έντονα σημάδια ποδοσφαιρικής υγείας στην ομάδα και αυτό είναι έργο του προπονητή Βασίλη Σκαλτσά και των ποδοσφαιριστών που αφομοιώνουν και βγάζουν αυτήν την ποδοσφαιρική υγεία στο γήπεδο .Ας δούμε όμως την αξιολόγηση του κάθε παίκτη ξεχωριστά:

ΠΑΝΤΕΛΗΣ- παρόλο τα γνωστά προβλήματα τραυματισμού ενέπνεε σιγουριά στα γκολπόστ και με εκπληκτική απόκρουση σε σούτ από τρία μέτρα στο 0-0.

ΚΑΒΑΓΙΑΣ το γνωστό μηχανάκι της δεξιάςς πλευράς πολύ καλός.

ΜΑΣΟΥΡΗΣ όλη η αριστερή πλευρά κτήμα του με μιά λέξη εκπληκτικός.

ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗΣ απλά ο κορυφαίος του γηπέδου.

ΒΛΑΧΟΣ η γνωστή στάση, δεν πέρασε τίποτα.

ΜΑΥΡΗΣ μάλλον πρέπει να σκεφθεί και τον μαραθώνιο ατελείωτα τα χιλιόμετρα του.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ συνεχή κίνηση με η χωρίς την μπάλα ταλαιπώρησε τους αντιπάλους μπάκ.

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ πολύ ψυχή, πολλά τρεξίματα, πολύ καλός.

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ παρόλο που έπαιζε με τράβηγμα για ένα ημίχρονο τα έδωσε όλα και όλοι ξέρουμε την ποιότητά του και το τι μπορεί να δώσει όταν επανέλθει πλήρως.

ΑΡΓΕΙΤΗΣ έφτιαξε γκολ,έβαλε γκολ μαέστρος με την μπάλα στα πόδια ταλαιπώρησε τους αντιπάλους.ΚΩΝΣΤΑΣ γρήγορος διεμβολιστής με τρεξίματα,έδωσε βοήθειες παντού.

ΜΑΡΟΥΔΑΣ μπήκε αλλαγή και κέρδισε το πέναλτυ μπορούσε επίσης να σκοράρει,πολύ καλός.ΡΟΜΠΑΝΟΣ για 25 λεπτά που έπαιξε έτρεξε βοήθησε και με λίγη τύχη θα μπορούσε να σκοράρει.

ΠΙΤΤΑΡΑΣ έπαιξε για 5 λεπτά και βοήθησε να κρατηθεί το σκορ στο 2-0.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Όταν ξύπνησε ήταν αργά! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας