Τελευταία ενημέρωση 13:52, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πίκρα, πίκρα, πίκρα, πίκρα! Δηλαδή πότε ρε παιδιά θα δώσετε λίγη χαρά στον κόσμο; Με την Ξάνθη η μπάλα πράγματι δεν έμπαινε μέσα και από τότε ξεκίνησε η αρχή του κακού. Ποτέ μα ποτέ στην Σούπερ Λίγκα ο Ατρόμητος δεν είχε κάνει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, τις έκανε φέτος. Προς γενική κατάπληξη. Ναι δεν τον πήγαινε η μπάλα στα προηγούμενα παιχνίδια, είναι αλήθεια αλλά αυτή η ομάδα με την ποιότητα των παικτών που διαθέτει δεν «δικαιολογείται» να μην μπορεί να «σταυρώσει» αποτέλεσμα.

Σήμερα έχασε στο Ολυμπιακό Στάδιο από την ΑΕΚ με σκορ 1-0 «τρώγοντας» πάλι ένα γκολ από στημένη φάση. Το τρίτο συνεχόμενο από στημένη φάση. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Και να πει κανείς ότι όλη την εβδομάδα δεν είχε δουλέψει η ομάδα στις στημένες φάσεις θα λέγαμε «οκ» εναι λάθος της τεχνικής ηγεσίας. Μα έλα όμως που μόνο στις στημένες φάσεις δούλεψε;

Το γκολ τελικά πάλι από στημένο ήρθε και άντε να βγάλεις άκρη και να βρεις τι φταίει. Το βέβαιο είναι ότι μια ομάδα έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και πρέπει να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ  αποτέλεσμα από μια φορτσάτη ΑΕΚ που έχει την συμπαράσταση είκοσι χιλιάδων δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Έτσι όπως ήταν η εικόνα του παιχνιδιού το «σωστό» θα ήταν να είχε βάλει η ΑΕΚ ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που πίεσε τον Ατρόμητο και του έβαλε δύσκολα με αποκορύφωμα του Μάνταλου στο 32'  αλλά ο Γκορμπούνοφ έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

Το «γαμώτο» για τον Ατρόμητο είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε την εικόνα του και δεν άφησε στην ΑΕΚ το περιθώριο να δημιουργήσει υποψία φάσεων. Σβηστά στο 0-0 πήγαινε το παιχνίδι αλλά στο 83' η έλλειψη συγκέντρωσης στη στημένη μπάλα έξω από την περιοχή έχρισε σκόρερ τον Κρισάντους που ήταν στο δεύτερο δοκάρι και πήδηξε χωρίς πίεση στέλνοντας με κεφαλιά στα δίχτυα (1-0). Εδώ δεν υπάρχει δικαιολογία καμία. 

Ακόμη και έτσι πάντως ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία του για να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό σε κεφαλιά του Μπάλλα από στημένο του Πίτου που χτύπησε στο δοκάρι του Μπαρόχα. Εκεί που ήθελε την τύχη στο πλευρό του για να πάρει ένα βαθμό ψυχολογίας πάλι εκείνη του γύρισε την πλάτη για ελάχιστα εκατοστά και ας φώναζε εκ των υστέρων η ΑΕΚ. Όταν το κλίμα είναι στραβό το τρώει ο γάιδαρος.

Πολύ καλή η διαιτησία του Κομίνη από τη Θεσπρωτία, πολύ καλή και η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

 

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ντίντακ, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (88’ Κορδέρο), Βάργκας (79’ Κρισάντους), Πλατέλλας (60’ Πλατέλλας), Αραβίδης.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Γοδόι (83’ Λε Ταλέκ), Ουσέρο (69’ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (80’ Μπρίτο).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Οκτώβριος 2015 20:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έφυγε ο Γκορμπούνοφ έπονται και άλλοι... »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας