Τελευταία ενημέρωση 22:31, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ήφαιστος έχασε στο Χαϊδάρι (3-1), φωνάζει όμως για τη διαιτησία του Κατοίκου.

 

Την προσπάθειά τους την έκαναν και με το... παραπάνω οι ποδοσφαιριστές του Ηφαίστου, ωστόσο δεν ευτύχησαν να επιστρέψουν από το Χαϊδάρι με θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Περιστερίου γνώρισε την ήττα με 3-1, σε ένα ματς όπου βρέθηκε να προηγείται με 1-0 μέχρι τις αρχές του β' ημιχρόνου. Η καλή απόδοση των γηπεδούχων, σε συνδυασμό με τη διαιτησία του Κατοίκου, άλλαξαν στην επανάληψη τη ροή του αγώνα, αναγκάζοντας τους «ερυθρολεύκους» να φύγουν χωρίς βαθμό από το γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης».

Μόλις στο 11' ο Ρόππας έβαλε μπροστά τον Ήφαιστο με τρομερό διαγώνιο σουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μπατής είχε δοκάρι με κεφαλιά, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τους Χαϊδαριώτες. Στην ανάπαυλα άνθρωποι και εκπρόσωποι του Χαϊδαρίου επιτέθηκαν στον ρέφερι της συνάντησης, με αφορμή ένα πέναλτι που ζήτησαν λίγο μετά το γκολ των φιλοξενούμενων. Ίσως αυτό το περιστατικό να έπαιξε τον ρόλο του στη στάση που είχε ο κ. Κατοίκος στο β' ημίχρονο, όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες του Ηφαίστου. Στο 53' ο Λέκκας ισοφάρισε με σουτ, υποδεχόμενος την μπάλα μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του ιδίου, στο 61' ο Λέκκας έγραψε το 2-1 με πολύ ωραιό, μακρινό σουτ και στο 71' ο Καρώνας με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Κασάπη διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Βοηθοί του Κατοίκου ήταν οι Κορτέσης και Αραβίδης.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Πανταζόπουλος Μπατής, Μουρεζίνης (54' Ρούσα), Καρώνας, Χριστούλης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (62' Κασάπης), Λέκκας (75' Καλαμπαλίκης)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ζώντος, Ζαφειράτος, Σφίχτης (46' Ρωμαϊδης), Μουρκάκης, Μάκρας, Ζήκος, Μπότης, Τζαβάρας (30' λ. τρ. Παπαγιάνι), Σαντριά (75' Γιαννούλας), Παπαευθυμίου, Ρόππας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2015 21:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λάμψη στο φιλικό των παλαιμάχων »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας