Τελευταία ενημέρωση 05:55, 26 Απρ 2024

Η Κ20 όπως την ξέραμε, «ξέρανε» την ΑΕΚ (2-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη μάσκα που φορούσε και την εμπόδιζε να αναδείξει το αληθινό της πρόσωπο πέταξε από πάνω της η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου η οποία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας κέρδισε άνετα, εύκολα και απλά την ΑΕΚ στο γήπεδο των Σπάτων με σκορ 2-0 παρουσία του Γιώργου Σπανού.

Με μια λέξη η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη ήταν εξαιρετική. Μια ομάδα που βέβαια ποτέ «δεν ξέχασε την μπάλα» αλλά είναι αλήθεια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δημιούργησε προβληματισμό με αναπάντεχα αποτελέσματα που δεν συνάδουν με την πραγματική της αξία της.

Σήμερα όμως θύμισε τον περσινό καλό Ατρόμητο Κ20 που περνούσε «τρένο» από την οποιαδήποτε έδρα. Δύο γκολ στο α’ ημίχρονο, ξεκούραστη επανάληψη, ωραία τρίποντο που τόνωσε την ψυχολογία των παικτών αλλά και τη ψυχολογία των φιλάθλων εν όψει του αυριανού αγώνα των δύο συλλόγων σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί όλα έχουν μια αλληλουχία.

Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Μωραϊτης στο 35’ μετά από φάουλ του Λημνιού. Από δημιουργός ο Λημνιός χρίστηκε σκόρερ στο 42’ παίρνοντας τη μπάλα από τον Μπαστακό. Δοκάρι είχε ο Τσατσόπουλος από πάσα του Λημνιού.

Κόκκινη κάρτα πήρε ο Κωστούλας στο 78’ με δεύτερη κίτρινη.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Θεοδωράκης, Γιαταγαννάκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Κωστούλας, Κρουσέλ, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, ,Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Παπασπύρος, Νταβιώτης, Παυλής.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2015 16:59
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απέκλεισε Μπεσίκτας, στα ημιτελικά ο Ατρόμητος Κ15 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας