Τελευταία ενημέρωση 08:20, 18 Απρ 2024

Παλικάρι με Φενέρμπαχτσε ο Ατρόμητος Κ15!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Παλικαρίσια εμφάνιση έκανε σήμερα το πρωί ο Ατρόμητος Κ15 στο τουρνουά ελληνοτουρκικής φιλίας που διοργανώνει η Αλντινορντού στο Κουσάντασι της Τουρκίας.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παίζοντας ψυχωμένα αλλά και πάλι με εχθρική διαιτησία κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 1-0 βλέποντας ίσως στα μάτια των αντιπάλων της τα πρόσφατα παιχνίδια σε επίπεδο Γιουρόπα Λίγκ μεταξύ των δύο ομάδων και ιδίως εκείνο του Περιστερίου που κρίθηκε από τη σφαγιαστική διαιτησία του Ιταλού Ορσάτο.

Όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

To γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε δύο λεπτά πριν από το τέλος ο Βαγγέλης.

                                                                         Ο ΣΚΟΡΕΡ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ

 

Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Κολινιάτη. Λόγω στομαχικών διαταραχών ο Αθανασίου δεν μπόρεσε να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ενώ ο Σάσσαλος έμεινε για τον ίδιο λόγο στον πάγκο.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Μανδάς, Πολίτης, Κουστουμπάρδης, Ανδριόπουλος, Χατζής, Ξενοπανάγοςς, Καστώρης, Δημητρίου, Βαγγέλης, Κολινιάτης, Σκαραμάγκος. Έπαιξαν και οι Κατσέρης, Σάσσαλος, Δρόσος, Μπουρντένης, Χαλιμούρδας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές μιας και είχε πάρει την πρώτη θέση έχασε από την Αλντινορντού με 2-0.

Επειδή Ατρόμητος και Αλντινορντού ισοβάθμησαν, χτύπησαν πέναλτι για να αναδεχθεί ο δεύτερος και ο τρίτος του ομίλου. Ο Ατρόμητος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Μανδά κέρδισε 7-6 και πήρε τη δεύτερη θέση. Συνολικά χτυπήθηκαν 15 πέναλτι, ο Ατρόμητος έχασε 7 πέναλτι και η Αλντινορντού 8.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτώβριος 2015 12:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ17 «ψάρεψε» διπλό στην Καλλονή (2-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας