Τελευταία ενημέρωση 00:46, 25 Απρ 2024

Απαιτείται ψηλά το κεφάλι στο ΟΑΚΑ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με  ψηλά το κεφάλι πρέπει να αγωνιστεί ο Ατρόμητος την Κυριακή(16.00) στο ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ,σε ένα ακόμη κρίσιμο και σημαντικό ματς!

Η ομάδα του Γρηγορίου μετά τις 3 ήττες δεν είναι στην καλύτερη μοίρα,αλλά καλείται να ανταπεξέλθει στον δύσκολο αγώνα και να ανατρέψει την κατάσταση με μια θετική εμφάνιση που θα φέρει και επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σίγουρα το ματς της Κυριακής θα είναι δύσκολο,αλλά ο Ατρόμητος δεν έχει περιθώρια ήττας και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στο Περιστέρι!

Γρηγορίου και παίκτες καλούνται να συμβάλλουν θετικά στην ανάκαμψη της ομάδας και να φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα!Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τα δικά του λάθη,να βρει λύσεις και να προσφέρει στην ομάδα!

Σημασία πάνω απ' όλα έχει η ομάδα να βρει τα πατήματά της,να κάνει το δικό της παιχνίδι της,να βάλει στόχο και να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της στο χορτάρι!

Η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής απαρτίζεται απο τους εξής : Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Μπόρισλαφ Στόιτσεφ, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 22:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: H πρώτη μέρα του Ατρόμητου Κ15 στη Τουρκία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας