Τελευταία ενημέρωση 19:10, 18 Απρ 2024

Αναχώρησε για Τουρκία ο Ατρόμητος Κ15

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναχώρησε το βράδυ για την Τουρκία η αποστολή του Ατρόμητου Κ15 προκειμένου να ξεκινήσει από αύριο τις υποχρεώσεις της στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει στις υπέροχες εγκαταστάσεις της η Αλντινορντού.

Η αποστολή έφυγε από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Χίο, θα περάσει απέναντι στο Τσεσμέ και από εκεί θα κατευθυνθεί στον προορισμό της στο Κουσάντασι.

Την αποστολή  αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χρήστος Μανδάς, Παναγιώτης, Σκλιάς, Διονύσης Κουστοπυμπάρδη, Νίκος Αθανασίου, Γιώργος Ανδριόπουλος, Γιώργος Χατζής, Βασίλης Πολίτης, Παναγιώτης Κατσέρης, Αριστείδης Σάσσαλος, Βασίλης Ξενοπανάγος, Ανδρέας Δρόσος, Γιάννης Καστόρης,  Παναγιώτης Κυριφίδης, Αρσένης Δημητρίου, Δημήτρης Σκαραμάγκος, Γιώργος Κολινιάτης, Γιάννης Βαγγέλης, Ευθύμιος Μπουρντένης.

 Αρχηγός αποστολής   είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Tόλης Αποστόλου. Προπονητής της ομάδας είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, βοηθός προπονητή ο Βασίλης Γκούμας. Θα συνοδέψουν ο Γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης και ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Μαρινάκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015 20:46
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας