Τελευταία ενημέρωση 02:37, 20 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Παλικαρίσια εμφάνιση συνδυάζοντας την πρόκριση στην Δ’ Φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αλλά και την ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι «λεγόμενοι» αναπληρωματικοί έκανε σήμερα ο ΑΟ Περιστερίου νικώντας με σκορ 3-1 στην παράταση την Κοψαχείλα στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου.

Εξέλιξη για γερά νεύρα είχε το παιχνίδι καθώς στο 60’ μια αμφισβητούμενη φάση (ο παίκτης της Κοψαχείλας έπεσε πολύ καθυστερημένα) οδήγησε στην αποβολή του τερματοφύλακα Φανουργιάκη και στο πέναλτι από το οποίο έγινε το 1-0 υπέρ της Κοψαχείλας. Στο 76’ όμως ο Βουλωμένος… βούλωσε τα στόματα όσων πίστευαν ότι ο Όμιλος δεν είχε τύχη με παίκτη λιγότερο και ισοφάρισε σε 1-1 από κόρνερ του Χέλμη στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Μάλιστα η ομάδα του Κώστα Αρζένη μπήκε στη παράταση με εννιά παίκτες καθώς λίγο πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας τραυματίστηκε ο Ιατρούδης και δεν μπόρεσε να συνεχίσει ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές. Στην πορεία οι γηπεδούχοι έμειναν με την σειρά τους με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρομάνο.

Τελικά η ψυχή των νεαρών και πολλά υποσχόμενων παικτών του Ομίλου «μίλησε» και με γκολ των Βουλωμένου, Χέλμη (πέναλτι) η ομάδα της πόλης μας πήρε πανάξια πρόκριση με σκορ 3-1.

Η σύνθεση του ΑΟ Περιστερίου: Φανουργιάκης (60’ Βασιλείου), Ανιτσάκης (70’ Ιατρούδης), Μπούζας Γιάννης, Μπούσκος, Καζιάνης, Λιαγκόζης, Τσιτιμάκης 46’ Χέλμης), Γκολφινόπουλος, Μπούζας Θανάσης, Βουλωμένος, Κούτρης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015 22:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θέλει να...τριτώσει το καλό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας