Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρζένης: Ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο 45χρονος προπονητής μίλησε στο «peristerisports.gr» για την προσπάθεια που γίνει φέτος στον ριζικά ανανεωμένο Όμιλο.

 

Μία νέα αρχή κάνει από το φετινό καλοκαίρι ο ΑΟ Περιστερίου, στις τάξεις του οποίου ελάχιστα πρόσωπα έχουν παραμείνει για να θυμίζουν τα προηγούμενα χρόνια. Ένα από τα νέα πρόσωπα είναι και ο Κώστας Αρζένης, ο άνθρωπος που ανέλαβε την ευθύνη να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, βασιζόμενος κατά κύριο λόγο στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που «ξεπηδούν» από τα τμήματα υποδομής του σωματείου.

Ο 45χρονος τεχνικός μίλησε στο «peristerisports.gr» για την προσπάθεια που γίνεται στον Όμιλο, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη, ενώ αναφέρθηκε στο μεγάλο διπλό της 2ης αγωνιστικής μέσα στο Καματερό, συνδέοντάς το με την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Πεύκη.

«Φέτος το Περιστέρι έχει κάνει μία πολύ μεγάλη ανανέωση. Έφυγαν 9 βασικοί και συνολικά 14 ποδοσφαιριστές, που φέτος θα είχαν θέση στο ρόστερ. Έχουν μπει στην ομάδα πολλά νέα παιδιά και πρόσωπα. Όπως είναι φυσικό, έχουμε κάποιες δυσκολίες ομοιογένειας και μέχρι να έρθουμε στο σημείο που θέλουμε, θα δυσκολευτούμε πολύ. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από τη δουλειά, μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι» σημείωσε στον πρόλογό του, για να συνεχίσει: «Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα ούτε από πλευρά φυσικής κατάστασης, ούτε από άποψη τακτικής συμπεριφοράς. Κάπου βγαίνει και η κούραση, βγαίνουν και κάποια προβληματάκια, αφού κάποια παιδιά έχουν έρθει με πολύ ελλιπή προετοιμασία. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα πολεμάμε όλους τους αγώνες».

Σε εκείνο το σημείο, ο ικανότατος τεχνικός αποκάλυψε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε αναζήτηση ενός -τουλάχιστον- επιθετικού: «Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε μία μικρή ενίσχυση στον επιθετικό τομέα και σε αυτό εστιάζουμε. Αν βρούμε εκεί έστω έναν έμπειρο παίκτη, θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Τέλος, αναφορικά με το ματς που πέρασε κι εκείνο που πλησιάζει, ο Κώστας Αρζένης σχολίασε: «Καταρχήν, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί κατέθεσαν και την ψυχή τους. Ήταν πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, όμως για να έχει αξία η μεγάλη αυτή νίκη, θα πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου με την Πεύκη. Ασφαλώς, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Κάθε παιχνίδι θα κρίνεται στις λεπτομέρειες».