Τελευταία ενημέρωση 17:04, 16 Απρ 2024

Τo Σάββατο με Φενέρμπαχτσε ο Ατρόμητος!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο ελληνοτουρκικό τουρνουά φιλίας με την επωνυμία «KaliMerhaba U15 Cup» που διοργανώνει η Yellowfields σε συνεργασία με την ομάδα της Altinordu θα λάβει μέρος ο Ατρόμητος Κ15.

 Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Altinordu , στην Σέλτσουκ Εφέσου, από 1 έως 5 Οκτωβρίου, όπου θα φιλοξενηθούν  κάποιες από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες των δύο χωρών καθώς και μια ισπανική .

 Ο Ατρόμητος θα είναι στον ίδιο όμιλο με ΠΑΟΚ, Φενέρμπαχτσε και Αλντινορντού. Την Παρασκευή θα παίξει με Αλντινορντού και ΠΑΟΚ ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε! Αυτό το παιχνίδι αλήθεια, ε΄στω και σε αυτό το επίπεδο, το θέλουμε!

 Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι οι: Ατρόμητος,  Α.Ε.Κ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Νικητές Ανθούσας-Μεσογείων από την Ελλάδα. Από την Τουρκία οι : Altinordu , Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor και από την Ισπανία η Athletic Bilbao. 

Η διοργάνωση, εκτός του αγωνιστικού ενδιαφέροντος που θα έχει λόγω των πολύ ποιοτικών ομάδων που θα έχει,  προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν στοιχεία  και έθιμα του Τούρκικου πολιτισμού, να ξεναγηθούν στα μνημεία και να γευτούν τις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις της γειτονικής χώρας. 

Στόχος της Yellowfields είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θα καταστήσουν εφικτή την διοργάνωση του επόμενου τουρνουά στην χώρα μας , με σκοπό οι ξένες ομάδες να γνωρίσουν τον Ελληνικό πολιτισμό και την φιλοξενία μας. 

Την αποστολή θα αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χρήστος Μανδάς, Παναγιώτης, Σκλιάς, Διονύσης Κουστοπυμπάρδη, Νίκος Αθανασίου, Γιώργος Ανδριόπουλος, Γιώργος Χατζής, Βασίλης Πολίτης, Παναγιώτης Κατσέρης, Αριστείδης Σάσσαλος, Βασίλης Ξενοπανάγος, Ανδρέας Δρόσος, Γιάννης Καστόρης,  Παναγιώτης Κυριφίδης, Αρσένης Δημητρίου, Δημήτρης Σκαραμάγκος, Γιώργος Κολινιάτης, Γιάννης Βαγγέλης, Ευθύμιος Μπουρντένης.

 Αρχηγός αποστολής  θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος. Προπονητής της ομάδας είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, βοηθός προπονητή ο Βασίλης Γκούμας. Θα συνοδέψουν ο Γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης και ο φυσικοθεραπευτής Παναγιώτης Μαρινάκος.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υποψηφιότητα για ΑΕΚ ο Μπόρισλαφ Στόιτσεφ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας