Τελευταία ενημέρωση 14:33, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Φοίνικας έχασε με «κατεβασμένα χέρια» στα Μελίσσια από τον Παράδεισο Αμαρουσίου (2-1).

 

Αρνητικό ήταν το ξεκίνημα του Φοίνικα στο δύσκολο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας. Μετά από κακή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Περιστερίου έχασε με 2-1 και... «κατεβασμένα χέρια» στο γήπεδο των Μελισσίων από τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αλεξόπουλου δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, προσφέροντας ουσιαστικά μία άνετη νίκη στον αντίπαλο, που επίσης δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Λίγα λεπτά πριν από το τέλος του α' ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 39', ο Γεωργακόπουλος εκμεταλλεύθηκε λάθη στην αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το 1-0. Στο 54' ο Παράδεισος έφτασε στο 2-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του σκόρερ του πρώτου τέρματος, με τον Πετρόπουλο απλώς να μειώνει για το τελικό 2-1 στο 63', επίσης από την άσπρη βούλα.

Έτσι, μετά τις θετικές εμφανίσεις σε Κύπελλο και φιλικά, ήρθε η σημερινή (27/9) εμφάνιση να προβληματίσει τον έμπειρο προπονητή.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Καπίρης, με βοηθούς τους Τσελίκο και Ντούκα.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Ντουντούμης, Μούτσος, Πελεκάνος, Στούλης, Χαβενετίδης, Ν. Καραλής, Δήμος (66' Πέτρουλας), Καλαμπόκης (35' Γ. Καραλής), Πέττας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος (78' Παπαδόπουλος)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Κορδάς, Λάσκαρης, Ασημακόπουλος, Θεοδωράτος (61' Γεωργιόπουλος), Γκότσο (50' Αγγελούσης), Λαμπράκης (72' Νομικός), Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Κανακίδης, Ρουμελιωτάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μπράβο στον Φοίνικα για τη αυτοκριτική »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας