Τελευταία ενημέρωση 18:56, 19 Απρ 2024

Άφησε υποσχέσεις ο Ατρόμητος Κ17 με ΑΕΚ (1-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Kαλή αρχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έκανε σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 ο οποίος μπορεί να μην κέρδισε την αντίστοιχη της ΑΕΚ (τελικό σκορ 1-1) στο γήπεδο του Ηφαίστου ωστόσο η εικόνα των παικτών του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν εξαιρετική.

Μιλάμε για μια νέα ομάδα και πιο νεανική από τις υπόλοιπες της κατηγορίας, απόδειξη ο Βιταλιώτης που έχει γεννηθεί το 2000 που έχει πολύ μέλλον ενώ πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η ΑΕΚ έπαιξε κομπλέ αλλά ο Ατρόμητος στερήθηκε την παρουσία τριών βασικών του παικτών. Των Λώλου, Ιγμπινόμπα που είναι με την Εθνική Παίδων στην Ισλανδία και του τραυματία Μαρκουλάκη.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Ατρόμητος το πρώτο και η ΑΕΚ το δεύτερο. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ αλλά ισοφάρισε στο 35’ ο Τριμμάτης με πέναλτι που κέρδισε ο Κακοσίμος. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Βασίλη Καλτσή είχε δύο δοκάρια με τους Δώση και Κοκοσίμο.

Πολύ κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου Ηφαίστου για ματς τέτοιου επιπέδου, ανάμεσα τους οι γνωστοί Βασίλης Τσάρτας, Ντανιέλ Μπατίστα, από τον Ολυμπιακό ο Ελευθεριάδης, από την ΑΕΚ ο Καραφέσκος καθώς και ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Κιναλης,Αποστολου,Ασλανι,Ναζος, Βιταλιωτης, Χατζοβασιλακης,Ιμερι, Δοσης, Μοιρασγεντης ,Κακοσιμος, Τριμματης.. Έπαιξαν και οιΚιτσοπουλος,Ζαραφετας, Ζωης,Παναγιωτιδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Άφησε να του φύγει η νίκη μέσα από τα χέρια του! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας