Τελευταία ενημέρωση 16:15, 23 Απρ 2024

Περιμένουν το ντέρμπι με ανυπομονησία

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά οι είκοσι (20) παίκτες που συγκροτούν την αποστολή αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Ο Μίλος Στόιτσεφ σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε τα εξής:
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε παίκτης είναι εκστασιασμένος όταν παίζει σε αυτά τα παιχνίδια απέναντι στις μεγάλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και εγώ ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι σε ματς σε τέτοιες ομάδες μπορούμε να αποδώσουμε καλύτερα».

Για την εκτίμησή του το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει και θα ανοιχτεί στην έδρα μας, θα προσπαθήσει να μας κερδίσει και αυτό θα είναι καλό για εμάς. Θα βρούμε πολλούς ανοιχτούς χώρους και έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τα τρία κλειδιά του ματς: «Κλειδιά είναι το μυαλό, η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα, κάτι που ζητάει από εμάς ο κ. Γρηγορίου».

Για το αυριανό ματς μίλησε και ο Γιάννης Κοντοές που είπε:

Για το δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι η ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια είναι απόλυτα έτοιμη. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος, αλλά δεν παύει να είναι μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και νέο προπονητή και ακόμα δεν έχει δείξει τη σταθερότητα για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Για τη δύναμη της έδρας: «Γενικότερα πέραν του ΠΑΟΚ, στο Περιστέρι έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε μια πολύ δυνατή έδρα, ανεξαρτήτως της ατυχίας που είχαμε με την Ξάνθη και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για την ανάγκη του «τρίποντου» που έχουν φέρει τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι φέτος είναι και ένα πρωτάθλημα ψυχολογίας γιατί οι διαφορές των ομάδων δεν είναι πολύ μεγάλες μεταξύ τους. Ενώ το είχαμε αυτό το πλεονέκτημα, τώρα έχουμε έρθει σε μια κατάσταση που πρέπει να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Για νίκη επανεκκίνησης και ψυχολογίας με ΠΑΟΚ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας