Τελευταία ενημέρωση 18:07, 25 Απρ 2024

Δεν τον ήθελε «ούτε με σφαίρες»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δύο «κρύα» γκολ του ΠΑΟΚ κι ένα χαμένο πέναλτι του Ατρόμητου που άμα έμπαινε θα γινόταν η ισοφάριση και το παιχνίδι θα έπαιρνε άλλη τροπή έκριναν την σημερινή αναμέτρηση στο Ρουφ που βρήκε νικητή τον Δικέφαλο του Βορρά σε επίπεδο U20 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με σκορ 2-1.

Ένα αποτέλεσμα άδικο για τον Ατρόμητο που ήταν καλύτερος αλλά ίσως η έλλειψη συγκέντρωσης στις φάσεις που η μπάλα «έκαιγε» μπροστά από την περιοχή του Θεοδωράκη έγειρε τη πλάστιγγα προς την πλευράς του ΠΑΟΚ χωρίς να το αξίζει

Oι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10’ με πλασέ του Συράκου μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 41’ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Το εκτέλεσε ο Μπαστακός αλλά ο Κουτογλίδης έπεσε στη δεξιά γωνία του και το απέκρουσε. Και σαν να μην έφθανε αυτό δύο λεπτά αργότερα πάλι ο Συράκου πέτυχε το 0-2 παίρνοντας το ριμπάουντ σε εκτέλεση φαουλ.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος βγήκε με ορμή στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισε τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο. Έπαιξε καταπληκτική μπάλα και είναι χαρακτηριστικό ότι στο διάστημα αυτό ο Θεοδωράκης σχεδόν δε ακούμπησε τη μπάλα. Πολύ νωρίς χάθηκαν δύο – τρεις ευκαιρίες για να μπει πάλι στο παιχνίδι και από την στιγμή που δεν τα κατάφερε, ο χρόνος άρχισε να γέρνει υπέρ του ΠΑΟΚ και να γεμίζει με άγχος τον Ατρόμητο. Συμπερασματικά ήταν όμως και θέμα ψυχολογίας για τα παιδιά του Γιώργου Κορακάκη που έπαθαν την πρώτη ψυχρολουσία στην απώλεια του πέναλτι που «καπάκι» ήρθε το δεύτερο γκολ. Και στο β’ ημίχρονο όταν η μπάλα δεν μπήκε γρήγορα στα δίχτυα είναι σαν μην «σε θέλει» όσο και αν προσπαθείς.

Ο Κομνηνός στις καθυστερήσεις από πάσα του Τσατσόπουλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στις κερκίδες βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Σπανός, Γιάννης Γκούμας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γιώργος Κοκολάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Γιαταγανάκης, Κωστούλας, Κρουσέλ, Παναγιωτόπουλος (45’ Χαϊρούλα), Νταβιώτης (70’ Κομνηνός), Νάτσος(45’ Παυλής), Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς) : Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Χατζηδίμπας, Τσιαμπάζης (90′ Άρμπι), Παντεκίδης, Πατράλης, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Δεληγιαννίδης (85′Κούστα), Κάκκο (70′ Ραγκέλοφ), Συράκος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλική νίκη με Ηρακλή Κ17 ο Ατρόμητος Κ15 (4-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας