Τελευταία ενημέρωση 19:50, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Σε κάθε τους εκδήλωση δείχνουν ότι είναι μία αθλητική οικογένεια! Λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκευής , η οικογένεια της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. συγκεντρώθηκε στο «σπίτι» της , στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χωράφας και τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό ευχόμενη Υγεία, Πρόοδο και Επιτυχίες για τους αθλητές και τις αθλήτριες του τμήματος και τις οικογένειες τους.

Στον αγιασμό παραβρέθηκε όλο το δυναμικό της Υδατοσφαίρισης ενώ την διοίκηση του Συλλόγου εκπροσώπησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Γ.Σ.Π. Φίλιππος Κότσης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Τζένη Γαλάνη, ο γραμματέας Μανώλης Μουστάκης και το μέλος Γεωργία Ντρε. Ο Φίλιππος Κότσης είχε την ευκαιρία να μιλήσει για ακόμη μία φορά με τους προπονητές και τους εφόρους και να συγχαρεί το προπονητικό Team της Υδατοσφαίρισης για την καταπληκτική του  προσπάθεια. Τον Δήμο Περιστερίου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δημήτρης Χιώτης, ο οποίος μετά την λήξη του αγιασμού είχε σύντομη συζήτηση με τους εφόρους για θέματα που αφορούν την Υδατοσφαίριση στο Περιστέρι.

 Και επειδή καμία μέρα δεν πάει χαμένη για την Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. , μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία του αγιασμού όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες  βούτηξαν στην πισίνα για την καθιερωμένη προπόνηση τους.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015 14:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επίσημη φωτογράφηση οι γυναίκες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας