Τελευταία ενημέρωση 10:02, 25 Απρ 2024

Ιδιαίτερα «απαιτητική» η νέα νομοθεσία

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα γίνει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ: Από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 από το γραφείο διαχείρισης (θύρα 2).

ΚΥΡΙΑΚΗ: Από τα 12.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια της Θύρας 4 και Θύρας 7 του γηπέδου Περιστερίου για τους φιλάθλους του Ατρόμητου. Aπό το εκδοτήριο της Θύρας 1 (τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ) για τους μεμονωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Για κάθε αγορά ονομαστικού εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΚΜΑ, ακόμη και για παιδικό εισιτήριο, υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία υπενθυμίζουμε ότι για κάθε ονομαστικό εισιτήριο αντιστοιχεί και ένας αριθμός ΑΜΚΑ. Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση είναι ενδεχόμενο να γίνει σωματικός έλεγχος καθώς και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Γι’ αυτό και απαραιτήτως το εισιτήριο πρέπει να συνοδεύεται από την Κάρτα Φιλάθλου και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής.

Ο Ατρόμητος συνιστά στους φιλάθλου εφεξής να προμηθεύονται έγκαιρα το ονομαστικό εισιτήριο για να αποφεύγουν την αναμονή μπροστά στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα

Συνιστά επίσης να προσέρχονται έγκαιρα και αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα στην αθλητική εγκατάσταση για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγής ταλαιπωρίας στις θύρες εισόδου. Άλλωστε μέσα στις υποχρεώσεις τους είναι να περνούν από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).

Η νέα αθλητική νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρά όσον αφορά τη ρίψη αντικειμένων στους αγωνιστικούς χώρους γιατί επισύρουν βαρύτατες τιμωρίες στα σωματεία και παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τομέα αυτόν. Ως γνωστόν απαγορεύεται η εισαγωγή αντικειμένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματώδη κ.τ. λ.)

Κάρτα Φιλάθλου: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η Super League, προκειμένου να ενημερώσει τους φιλάθλους, ενόψει της υποχρεωτικής, από 1ης Ιανουαρίου 2016, χρήσης της Κάρτας Φιλάθλου για την αγορά εισιτηρίων για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Πρωταθλήματος της Super League, ανάρτησε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της τα ακόλουθα:

 Δεδομένου ότι από την 01.01.2016 βάσει της ισχύουσας Νομοθεσίας δε θα είναι δυνατή, σε καμία περίπτωση, η έκδοση εισιτηρίων χωρίς τη χρήση Κάρτας Φιλάθλου, όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, θα πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση Κάρτας Φιλάθλου καταθέτοντας έγγραφη αίτησή τους σε οποιαδήποτε Π.Α.Ε. ή σε εξουσιοδοτημένα από αυτές πρόσωπα. 

Σημειώνεται ότι η Κάρτα Φιλάθλου είναι έντυπη και φέρει υποχρεωτικά την ένδειξη «Εθνική Κάρτα Φιλάθλου», φέρει την Ελληνική σημαία, τον ειδικό αριθμό σήμανσης, το ονοματεπώνυμο του κατόχου της και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α., ενώ δεν επιτρέπεται, σε καμία περίπτωση, η ένθεση στην Κάρτα Φιλάθλου στοιχείων ή ενδείξεων από τα οποία να προκύπτει η ομάδα προτίμησης του κατόχου της ή η ταυτότητα της Π.Α.Ε. που εξέδωσε αυτή. 

Κατ’ αυτό τον τρόπο, και προς διευκόλυνση όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εκδίδει την Κάρτα Φιλάθλου στον τόπο διαμονής ή εργασίας του, χωρίς να οφείλει να μετακινηθεί στην έδρα της ομάδας που υποστηρίζει. 

Τι απαιτείται για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στη νομοθεσία:  

α) φωτογραφία τύπου διαβατηρίου,β) φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας διαμονής γ) Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.). 

Η Κάρτα Φιλάθλου, φέρει κωδικό αριθμό αναγνώρισης του κατόχου της, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Σήμανσης και εκδίδεται με την κατάθεση της αίτησης, την οποία και παραλαμβάνει, αμέσως, ο αιτών φίλαθλος, αφού καταβάλει ποσό έως δύο (2,00) ευρώ ως δαπάνη για την έκδοσή της. 

Τι πρέπει να αναγράφεται στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου 

Στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, αναγράφονται, υποχρεωτικώς, με ποινή απαραδέκτου, τα ακόλουθα στοιχεία, η ακρίβεια των οποίων επιβεβαιώνεται από τον υπάλληλο που την παραλαμβάνει, με ειδική σημείωση επί της αιτήσεως και ύστερα από έλεγχο των αναγραφομένων στο δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας ή στο διαβατήριο ή στην άδεια παραμονής, στοιχείων της αίτησης: 

(α) ονοματεπώνυμο, 

(β) όνομα πατρός και μητρός, 

(γ) ημερομηνία γέννησης, 

(δ) διεύθυνση κατοικίας, 

(ε) αριθμός τηλεφώνου, 

(στ) ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή, 

ζ) ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.). 

Ειδικά, προκειμένου περί ανηλίκων τέκνων, ηλικίας κάτω των 14 ετών, εκδίδεται κάρτα που αναγράφει όλα τα στοιχεία εκτός του στοιχείου στ που αναφέρεται ανωτέρω.

 

Η Κάρτα Φιλάθλου έχει διετή ισχύ, δυνάμενη να ανανεώνεται.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας