Τελευταία ενημέρωση 05:22, 19 Απρ 2024

Ζούμε στο «βασίλειο της απόλυτης ποδοσφαιρικής ξενέρας»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δυστυχώς είμαστε ως πόλη και ως πολίτες το «βασίλειο της απόλυτης ποδοσφαιρικής ξενέρας». Που ποτέ μα ποτέ δεν θα βάλουμε μυαλό,  ποτέ μα ποτέ δεν θα αφήσουμε να «ανθίσει» και να βγάλει καρπούς ότι ωραίο δημιουργείται μέσα στην πόλη που ζούμε.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει μια συνήθεια ετών, είναι δύσκολο να αλλάξεις νοοτροπίες, είναι δύσκολο να δώσεις στον άλλον να καταλάβει άμα του πεις: «Κοίταξε εδώ μάγκας μου: Σε όλη την Ευρώπη, ακόμη και στις πιο μικρές πόλεις, η ομάδα της πόλης είναι πρώτη δύναμη στην πόλη. Μια ομάδα υπάρχει και καμία άλλη». Και που θα το πεις θα σε περάσουν για τρελό και θα σου ζητήσουν να βάλει ζουρλομανδύα.

Αλήθεια πόσοι περιστεριώτες φίλαθλοι ήξεραν ότι ο Ατρόμητος έπαιζε σήμερα στα Γιάννινα; Και άμα υποθέσουμε ότι το ήξεραν όλοι πόσοι από αυτούς είδαν το παιχνίδι; Πόσοι από τους περιστεριώτες στενοχωρήθηκαν, προβληματίστηκαν πέρα από τους εκείνους τους μόνιμους καψούρηδες με την ομάδα που κάθε δεύτερη Κυριακή πάνε στο γήπεδο;

Υπάρχει ποτέ η περίπτωση να γίνει ο Ατρόμητος πρώτη δύναμη στην πόλη όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη; Ποτέ των ποτών! Γιατί οι περιστεριώτες και δεν μιλάμε με τους «περιστεριώτες» από ανάγκη ασχολούνται με τον Εσιέν, με τον Τσόρι και τον Βάργκας. Γιατί έτσι έμαθαν, έτσι συνεχίζουν και ας έχουν μέσα στα πόδια τους, μέσα στη γειτονιά τους μια από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Και αντί να νιώθουν ως περιστεριώτες υπερήφανοι για την ομάδα της πόλης τους, τα πουλάκια μας νιώθουν υπερήφανα για τον Αραβίδη, τον Μπεργκ και τον Μποτία. Και γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Γιατί ήμασταν σε απόσταση εκατό μέτρων από μια καφετέρια και κάποια στιγμή νομίζαμε ότι ήμασταν μέσα στο γήπεδο. Τι είχε συμβεί; Οι Περιστεριώτες τα πουλάκια μου πανηγύριζαν το γκολ του Αραβίδη στην Τούμπα λες και η ΑΕΚ πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Περιστεριώτες μου μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Ο Αραβίδης πέτυχε γκολ στην Τούμπα. Αλήθεια, άμα εξαιρέσουμε το Ατρόμητος Café και δύο τρία καλά στέκια της πόλης, σε πόσα άλλα  στέκια γίνεται το ίδιο για τον Ατρόμητο; Ενώ για τον Αραβίδη και τον Τσόρι έτσι;

Γι΄ αυτό σας λέμε ότι είμαστε το βασίλειο της απόλυτης ποδοσφαιρικής ξενέρας. Δεν συμφωνείτε;

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 22:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Περιστέρι για να ζεις και να ονειρεύεσαι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας