Τελευταία ενημέρωση 03:45, 26 Απρ 2024

Στο ίδιο έργο θεατές στα Γιάννινα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τρίτη συνεχόμενη ήττα στην Ήπειρο, τρίτο σερί 1-0. Τον μπελά του έχει βρει ο Ατρόμητος κάθε φορά που ανεβαίνει στα Γιάννινα καθώς ο ΠΑΣ αποδεικνύεται σε κακό του δαίμονα καθώς δεν μπορεί να βρει λύσεις για να σκοράρει και να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

Το ίδιο είχε γίνει τα δύο προηγούμενα χρόνια, το ίδιο έγινε και σήμερα στις «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος, φανερά καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο με ηγέτη τον Τσάβες που έκανε μεγάλο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 29’ με σουτ του Τσουκαλά. Η

ροή του αγώνα ίσως να ήταν διαφορετικά άμα στο 4’ δυνατό σουτ του Ούμπιντες πήγαινε στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι μετά την απόκρουση του Βελλίδη. Με τα «ίσως» όμως δεν κάνουμε τίποτα γιατί ένα λεπτό πριν το γκολ ο Ατρόμητος είχε και δεύτερο δοκάρι σε κεφαλιά του Φυτανίδη.

Στην επανάληψη ο Γρηγορίου έκανε δύο γρήγορες αλλαγές βάζοντας τους Μπρίτο, Ναπολεόνι αντί των Στόιτσεφ, Μαρσελίνιο που ήταν αρνητικοί, άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 και πράγματι η ομάδα έγινε σαφώς καλύτερη, έκλεισε τους γηπεδούχους στο «κουτί», δημιούργησε φάσεις αλλά πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Συμπερασματικά ο Ατρόμητος «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο, αν και με λίγη τύχη θα ήταν πρώτος μπροστά στο σκορ, στο δεύτερο αν και αντέδρασε η έλλειψη καθαρού μυαλού και η πίεση που ασκείται ενδόμυχα στους ίδιους τους παίκτες αποτέλεσε τον πρόσθετο αντίπαλο που ήταν αδύνατον να υπερνικηθεί.

Πολύ καλή η διαιτησία του Στυλιαρά από την Αιτωλοακαρνανία, έκοψε το μαχαίρι στη μάχη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (53' Φερφέλης), Σκόνδρας, Ακόστα, Τσουκαλάς, Ίλιτς (53' Λίλα), Κοζορώνης, Ναδάλες, Τσάβες  (90'+2' Γιάκος), Μπέριος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο (46' Μπρίτο), Λε Ταλέκ, Γοδόι, Μ. Στόιτσεφ (46' Ναπολεόνι), Κιβρακίδης, Μπιτόλο (67' Κοντοές), Λαζαρίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνεχίζουμε...Γιατί; Γιατί πρέπει! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας