Τελευταία ενημέρωση 05:29, 23 Απρ 2024

Το «τελευταίο αντίο» στον Παύλο Πανουτσόπουλο

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΤΟΥ Α. ΝΤΟΥΡΙΟΥ

 

Η οικογένεια του, οι συγγενείς και οι φίλοι του είπαν σήμερα το στερνό αντίο στον Παύλο Πανουτσόπουλο, τον πρόεδρο του Ατρόμητου πριν από σαράντα χρόνια ακριβώς χρόνια με τη μεγάλη ομάδα της διετίας 1974-76.

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας έγινε τελικά η εξόδιος ακολουθία και όχι στον Άγιο Αντώνιο όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί του 79χρονου Παύλου Πανουτσόπουλου που πάλεψε σκληρά αλλά νικήθηκε από την επάρατο νόσο.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο ιστορικός πρόεδρος του Παναθηναϊκού, επιστήθιος φίλος του εκλιπόντα με τον οποίο έπαιζε μπιρίμπα στο Κεφαλάρι και διατηρούσε καθημερινά επαφή μαζί του ήταν σήμερα στο Περιστέρι για να μπει το αντίο στον Παύλο Πανουτσόπουλο που κατοικούσε στο Φάληρο αλλά επιθυμία του ήταν να ταφεί στη μητέρα γη.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον πρώην αντιδήμαρχο Θόδωρο Αρβανίτη μετέφεραν τα συλλυπητήρια της δημοτικής αρχής για την απώλεια του σπουδαίου παράγοντα. Τραγική φιγούρα, ο αδελφός του Πάνος Πανουτσόπουλος που δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μόλις το φέρετρο έφευγε από την εκκλησία και έπαιρνε το δρόμο για το νεκροταφείο του Αγίου Βασιλείου. Ο Πάνος Πανουτσόπουλος επί σειρά ετών διατηρούσε κατάστημα αθλητικών ειδών από τα πρώτα της πόλης του Περιστερίου, στην Παναγή Τσαλδάρη ακριβώς δίπλα από την Παλαιά Αγορά.

 Αλέκος Σκαρπέλης, Βαγγέλης Κότσαλος, Αντώνης Ντούριος είπαν αντίο στον Π. Πανουτσόπουλο

 

Το αντίο στον Παύλο Πανουτσόπουλο είπαν ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ατρόμητου Σταύρος Κωνσταντινίδης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κωνσταντινίδης. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εκείνης της εποχής Βαγγέλης Κότσαλος, Αλέξης Σκαρπέλης, Νίκος Παντελίδης, Θόδωρος Μπεργελές. Βασίλης Τζαμτζής, Χρήστος Πάτσης.

Ακόμη, ο Νίκος Λογοθέτης ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου στη δεκαετία του ‘ 60, οι επίσης παλαίμαχοι Ανδροκλής Κωνσταντινίδης, Καίσαρας Τσιριμιάγκος , και ο Διευθυντής των Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, παλαίμαχος άσος Τόλης Αποστόλου.

Επίσης οι Άρης Κακαγής, Γιώργος Μπουφούνος, Κώστας Φιλιππάκος, Αντώνης Κοντογιώργος, Αλέκος Κολιτσόπουλος, Δημήτρης Ροδίτης, Βελισσάριος Στασινόπουλος, Κώστας Κοτανίδης, φίλαθλοι του Ατρόμητου.

Στεφάνι στη μνήμη του Παύλου Πανουτσόπουλου κατέθεσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 20:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χρόνια πολλά τεράστιε Μπρίτο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Για την.... πάρτη της!

Για την.... πάρτη της!

22 Απρ 2024 Ανθούπολη

Κέρδισε και... περιμένει

Κέρδισε και... περιμένει

21 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας