Τελευταία ενημέρωση 06:14, 19 Απρ 2024

Θέλει να ανταπεξέλθει και να προσφέρει!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O Άντονι Λε Ταλέκ μετράει ήδη τρεις συμμετοχές με το αστέρι στο στήθος,έχοντας στο ενεργητικό του και ένα γκολ του τρίποντου απέναντι στον Πλατανιά στην Κρήτη!

Ο Γάλλος το παλεύει και προσπαθεί παιχνίδι με παιχνίδι να είναι καλύτερος και πιστεύουμε πως σιγά σιγά θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση για να προσφέρει πιο πολλά στον Ατρόμητο!

Ο Γρηγορίου τον εμπιστεύεται ,του δίνει τις ευκαιρίες να πάρει τα παιχνίδια που χρειάζεται με σκοπό να φτάσει στα επιθυμητό επίπεδο!

Ο 30χρονος κάνει ευκαιρίες , το έχει στο χορτάρι και θέλει λίγο χρόνο για να καταφέρει να αξιοποιήσει πιο σωστά τις ευκαιρίες που του δίνονται να σκοράρει!

Μπορεί να έχασε μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην Ξάνθη,σε μια μέρα που δεν έμπαινε τίποτα μέσα αλλά ο ίδιος δείχνει πως θέλει να  τα καταφέρει και να ανταπεξέλθει στα ματς και να βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι ως το μεγάλο όνομα που απέκτησε η ομάδα φέτος!

Όλοι πιστεύουν στον Γάλλο και στις καλύτερες μέρες του ως δίδυμο με τον Ναπολεόνι!

Υπομονή χρειάζεται και ο Λε Ταλέκ θα βρει τον δρόμο για τα δίχτυα και θα είναι μια ποιοτική λύση στην επιθετική γραμμή του Ατρόμητου!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 17:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο κάδρο ο ΠΑΣ Γιάννινα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας