Τελευταία ενημέρωση 09:44, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει ο Ταξιάρχης στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ομάδων Περιστερίου. Την Πέμπτη η ομάδα του Δημήτρη Μαυρίκου θα αντιμετωπίσει την Χρυσούπολη και σαφώς τα συμπεράσματα που θα βγουν για την κατάσταση των παικτών θα είναι πολύτιμη δεδομένου ότι η Χρυσούπολη αγωνίζεται στη Β' ΕΠΣΑ. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Χρυσούπολης και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

 

Φιλική νίκη επι του Ατρομήτου με 2-1 πέτυχε ο Ταξιάρχης εξάλλου στο φιλικό που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο γήπεδο του Ηφαίστου. Παρά τις αρκετές ελλείψεις η ομάδα μας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκόρ αρκετά νωρίς (10') έπειτα απο τραγικό λάθος της άμυνας, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 2-1. Το 1-1 έγινε στο 40' με τρομερή προσωπική ενέργεια του Γεωργόπουλου Γιάννη που ξεπέρασε τρεις αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Το τελικό 2-1 πραγματοποιήθηκε στο 85' απο τον Αγγελίδη έπειτα απο εκτέλεση φάουλ του Θέου και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Μελανό σημείο του αγωνα οι τραυματισμοί των Μανιουδάκη, Τριανταφύλλου και Πλέστη που θα εκτιμηθούν τις επόμενες ημέρες. 

 

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (ΜΑΥΡΙΚΟΣ) : ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ, ΠΡΙΤΣΗΣ, ΘΕΟΣ, ΤΡΩΙΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜ (45' ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ) (46' ΣΒΑΡΝΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ (45' ΠΛΕΣΤΗΣ), ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ (45' ΔΕΜΑΝΟΝΑΚΟΣ), ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ (75' ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝ (45' ΠΙΞΟΜΑΤΗΣ), ΚΕΜΠΡΟΑ, ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 20:12
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανοικτή η πισίνα της Χωράφας για το κοινό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας