Τελευταία ενημέρωση 04:24, 26 Απρ 2024

Ενθουσίασε ο Ατρόμητος Κ15 με ΠΑΟ (3-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Mια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ατρόμητος Κ15 στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Σήμερα το μεσημέρι υποδέχθηκε στο «Νταμάρι» τον Παναθηναϊκό σε φιλική αναμέτρηση με όλα όμως τα χαρακτηριστικά ενός επίσημου παιχνιδιού κι επικράτησε με σκορ 3-1 έχοντας μάλιστα ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα.

Στο 15’ ο Κυριφίδης πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, πέρασε έξοχη κάθετη πάσα στον Μπουρτένη που πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0.

Στο 39’ ο Ανδριόπουλος σε μια από τις προωθήσεις του βρήκε πάλι δίχτυα, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ζευγαρώνοντας τα τέρματα του Ατρόμητου. Με την εκπνοή του ημιχρόνου μείωσε ο Παναθηναϊκός.

Στην επανάληψη ήρθε σχετικά νωρίς το τρίτο γκολ της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που σφράγισε και τη νίκη. Σκόρερ ο Σκαραμάγκος στο 58’ από πάσα του Κολινιάτη.

Σε άλλες φάσεις μακρινό σουτ του Πολίτη στο 22’ δεν βρήκε στόχο όπως και δύο σουτ των Κοντίνα (62’), Βαγγέλη (67’).

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Σκλιάς (70 Κοσκινάς), Πολίτης (70’ Κ. Χαλιμούρδας), ,Κουστουμπάρδης (70’ Β. Φίλιας), Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Δρόσος (60’ Χατζής), Σάσσαλος (65΄ Δημητρίου), Κιριφίδης (50’ Καστώρης), Σκαραμάγκος (70’ Γ. Χαλιμούρδας), Μπουρτένης (50’ Βαγγέλης), Κολινιάτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δωρεάν μαθητικό διαρκείας ο Ατρόμητος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας