Τελευταία ενημέρωση 10:43, 19 Απρ 2024

Είτε έτσι, είτε αλλιώς πάλι στην Α2 θα παίξει!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είτε έτσι, είτε αλλιώς πάλι στην Α2 θα παίξει. Οριστική είναι πλέον η συμμετοχή του ΓΣΠ στη δεύτεηρ τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ καθώς ακόμη και αν το Άργος Ορεστικό δεν παραιτηθεί του δικαιώματος του, ο Πανιώνιος αποφάσισε σήμερα να πάρει το δρόμο για τη Β' Εθνική, όπως είχε κάνει και ο ΓΣΠ, προκειμένου να αποφύγει τον μπασκετικό αφανισμό. Η απόφαση του Ερασιιτέχνη Πανιωνίου πάρθηκε σήμερα και η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα λόγια του Μαΐου δεν έγιναν πράξεις έως την 14η του Σεπτέμβρη και ως εκ τούτου, μπροστά στον κίνδυνο να εξαφανιστεί ο Πανιώνιος από τον μπασκετικό χάρτη, ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία συγκρότησης Επιτροπής Σωτηρίας, με σκοπό η ομάδα να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών, την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Οι δεσμεύσεις του Χάρη Σταμούλη, σύμφωνα με τις οποίες η ΚΑΕ Πανιώνιος θα ήταν σε θέση να μετάσχει -δίχως προβλήματα- στην Α2 Ανδρών, δεν έγιναν πραγματικότητα, η προθεσμία για την κατάθεση της φακέλου συμμετοχής στην Α2 παρήλθε και μολονότι η ΕΕΑ έδωσε παράταση (έως την ερχόμενη Πέμπτη 17/9), δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη που να επιτρέπει την αισιοδοξία πως έστω και αργά, θα βρεθεί βιώσιμη λύση».

Κατόπιν τούτου το λόγο έχει η ΕΟΚ η οποία μέσα στις επόμενες μέρες θα επικυρώσει και τυπικά την συμμετοχή του ΓΣΠ στην Α2 Κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Αστέρι» γερά όπως παλιά! Οριστικά στην Α2! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας