Τελευταία ενημέρωση 01:28, 26 Απρ 2024

Πάλεψε,έπαιξε και έχασε το σερί του!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πάλεψε,έπαιξε και έχασε ο Ατρόμητος με 0-1 χάρη σε γκολ του Σολτάνι που έδωσε την νίκη στους "Ακρίτες'' στο 57'!

Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να δυσκολεύτηκε ο Ατρόμητος απέναντι στην Ξάνθη του Λουτσέσκου,ωστόσο ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και βρήκε την λύση να κάνει φάσεις απέναντι στον Τσέναμο,αρχής γενομένης απο το 8',όπου ο Μαρσελίνιο έκανε  την πρώτη φάση για τον Ατρόμητο!

Η σημαντικότερη φάση για το Αστέρι ήρθε στο 25',όταν ο Ναπολεόνι είδε την κεφαλιά του να απομακρύνεται τελευταία στιγμή απο το κεφάλι του Φλίσκα πάνω στην γραμμή!

Στο δεύτερο ημίχρονο,ο Ατρόμητος προσπάθησε χωρίς να θέλει να μπει η μπάλα μέσα και έτσι ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου με τους ''Ακρίτες'' να μπαίνουν μπροστά στο σκορ απο το γκολ του Σολτάνι στο 57'!

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει χωρίς να μπορεί να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα ύστερα απο πολλές προσπάθειες τόσο των Ουσέρο που δεν βρήκε καλά την μπάλα (65',71') αλλά και του Λε Ταλέκ που έχασε τεράστια ευκαιρία στο 73' να ισοφαρίσει!

Το ματς κάπου εκεί έληξε για τον Ατρόμητο,που γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν και έχασε μετά απο 35 ματς το αήττητο των νικών του!

Αντίθετα,η Ξάνθη πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα και έδειξε πως θα είναι ένας δύσκολος όπως και να έχει αντίπαλος μετά τα αποτελέσματα που έχει πάρει μέχρι στιγμής!

Στα μάτια του Γρηγορίου φαινόταν το άγχος για το αποτέλεσμα,ένα αποτέλεσμα που τελικώς δεν ήρθε μετά απο πολλές προσπάθειες των παικτών του αλλά όπως και έχει συνεχίζουμε!

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (55' Γοδόι), Ουσέρο, Ούμπιντες (67' Στόιτσεφ), Μαρσελίνιο (58' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Σκόντα Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Ντιμιτρόφ (46' Καπετάνος), Καρυπίδης, Λουσέρο, Σολτάνι (90'+2' Νιέτο), Ερέα (69' Μπαξεβανίδης)

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2015 21:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ας μην χάνεις! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας