Τελευταία ενημέρωση 12:02, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Φοίνικας έκαμψε την αντίσταση του Πανιώνιου λίγο πριν το τέλος της παράτασης (2-1)!

 

Τα... εύκολα δύσκολα έκανε ο Φοίνικας στην πρώτη του εμφάνιση για τη σεζόν 2015-2015, ωστόσο ευτύχησε να πανηγυρίσει την πρόκριση στη β' φάση του Κυπέλλου! Η ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου φιλοξενήθηκε στην Καισαριανή από τον αξιόμαχο Πανιώνιο, του οποίου την αντίσταση έκαμψε λίγο πριν το τέλος της παράτασης, επικρατώντας με 2-1! Μόλις στο 12' ο Κανακίδης έβαλε μπροστά τους Περιστεριώτες με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, όμως στο 35' ο Κ. Τζίβας εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην άμυνα και με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Στο β' ημίχρονο ο Φοίνικας πίεσε τους γηπεδούχους, έχασε σωρεία ευκαιριών, όμως έπρεπε να περιμένει μέχρι το 117' για να φτάσει στο γκολ της νίκης και της πρόκρισης χάρη σε κεφαλιά του Ασημακόπουλου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της αποστολής του Φοίνικα θέλουν να ευχαριστήσουν δημοσίως τον Πανιώνιο Καισαριανής για την άψογη φιλοξενία του.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος, με βοηθούς τους Καραγιαννίδη και Κολλιάκο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πρασσάς, Βουτζαλής, Καπουράνης, Δαμουλάκης, Αγριτέλης, Ντακόβ, Ν. Τζίβας (96' Χατζηλιάς), Τοπούζογλου (60' Γιαννουλάκης), Πανάκης, Μακρής, Κ. Τζίβας (55' Βασιλείου)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Νάτσης (46' Ρουμελιωτάκης), Λάσκαρης, Ασημακόπουλος, Θεοδωράτος, Κώτσο, Κορδάς, Λαμπράκης (77' Αγγελούσης), Πετρόπουλος, Κανακίδης (62' Νομικός), Μπαϊραμπάς.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλική νίκη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας