Τελευταία ενημέρωση 00:50, 26 Απρ 2024

«Έβγαλε ενέργεια» ο Ατρόμητος Κ15 με ΟΣΦΠ (1-1)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ένα πολύ γερό τεστ με μεγάλη ωφελιμότητα για το μέλλον έδωσε σήμερα ο Ατρόμητος Κ15 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Νταμάρι». Ένα μήνα πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο,  έβγαλε ενέργεια  και πλέον είναι θέμα χρόνου να προσαρμοστούν οι παίκτες στα νέα δεδομένα.

Τελικό σκορ 1-1 έπειτα από μια πολύ δυνατή αναμέτρηση με φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 15’ με γκολ του Ανδριόπουλου που είχε προωθηθεί στην εστία των ερυθρόλευκων. Με αυτογκόλ σε μια άτυχη στιγμή που είχε πρωταγωνιστή τον Αθανασίου ήρθε η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος είχε ένα δοκάρι με τον Κολινιάτη, δύο πολύ καλές φάσεις με τον Βαγγέλη εκ των οποίων η μια τετ α τετ (13’ – 17’) και ένα καλό σουτ του Ξενοπανάγου στο 12’.

Ο Οφρυδόπουλος ξεκίνησε τον αγώνα με την ακόλουθη σύνθεση: Μανδάς, Πολίτης, Κουστουμπάρδης, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Δρόσος, Καστώρης, Σκαραμάγκος, Κολινιάτης, Βαγγέλης. Στην επανάληψη πέρασαν στον αγώνα και οι Σκλιάς, Κατσέρης, Φίλιας, Χατζής, Κ. Χαλιμούρδας, Δημητρίου, Μπουρντένης, Γ. Χαλιμούρδας, Κυριφίδης.

Εμφανώς ικανοποιημένος ο νεαρός τεχνικός δήλωσε ότι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά. Είμαστε στο στάδιο του μονταρίσματος και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά στην Τουρκία στις αρχές του Οκτωβρίου μέσα από το οποίο θα βγάλουμε ολοκληρωμένα συμπεράσματα μαζί με τον συνεργάτη μου Βασίλη Γκούμα».

Τον αγώνα παρακολούθησε ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Κωνσταντινίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Σεπτέμβριος 2015 22:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ατρόμητος για κορυφή!(18.15_Νοvasports2) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας