Τελευταία ενημέρωση 10:57, 24 Απρ 2024

Πάλι 3αρα η Κ20 με καλή μπάλα στο α'!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον περσινή ομάδα που έσφιγγε τον αντίπαλο από το λαρύγγι θύμισε σήμερα ο Ατρόμητος Κ2Ο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Ξάνθη που έγινε στο γήπεδο του Ρουφ. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη έριξε δεύτερη τριάρα (3-0) στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της (αν και το Ρουφ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά χωρίς καν προπόνηση) σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, πίεσε την αξιόμαχη πράγματι Ξάνθη, φαινόταν ότι όταν θα έβαζε  αργά ή γρήγορα γκολ και πως θα έκανε τα πράγματα πολύ εύκολα. Τελικά το γκολ ήρθε από μια φάση όπου το αστέρι βγήκε διπλά κερδισμένο κερδίζοντας πέναλτι και αποβολή.

Ακολούθησε μια δεύτερη (δίκαιη) αποβολή παίκτη της Ξάνθης στο «καπάκι» κι έτσι το β’ ημίχρονο εξελίχθηκε σε μια μονόπλευρη διαδικασία. Οι παίκτες του Ατρόμητου κατέβασαν τους διακόπτες, φλυάρησαν περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε αλλά τουλάχιστον απέφυγαν να παίξουν με τη φωτιά.

Έτσι όταν ήρθε το δεύτερο γκολ το ματς κρίθηκε και όταν ακολούθησε το τρίτο γκολ ακούστηκε φωνή του Κορακάκη από τον πάγκο:«Παιδιά σεβασμός στον αντίπαλο».

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Μιχάλης Γρηγορίου μαζί με τον συνεργάτη του Δημήτρη Τσίτο. Ακόμη οι παίκτες της επαγγελματικής ομάδας Μπάλλας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπαστακός. Από «κατασκόπους» ο Κοροπούλης του Πανιώνιου, ο Μαλλιούφας του ΠΑΟΚ, ο Κοκολάκης του Ολυμπιακού και ο Μπιζάς συνεργάτης του Τσάνα στις Εθνικές Ομάδες.

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κρουσέλ λοιπόν έγινε το 1-0 στο 36’. Προηγήθηκε χέρι του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Χατζητερζόγλου πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ενέργεια που έφερε την αποβολή του. Πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπουνταγκίδης για επικίνδυνο μαρκάρισμα επί του Λημνιού.

Στην επανάληψη, ο Παυλής στο 74’ με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0 και στο 84’ ο Μωραϊτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Μωραϊτης, Κρουσέλ Παναγιωτόπουλος, Ρεγκάκος, Τσατσόπουλος, Παυλής. Έπαιξαν στο β’ ημίχρονο και οι Ρομάριο, Νταβιώτης, Λαζαρίδης.

ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Ζώτος, Κολάρρας, Χατζητερζόλου, Πουλουκτσής, Μπουνταγκίδης, Κώστας, Λαζαρίδης, Δημητριάδης, Σαμπανίδης, Χατζής.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Σεπτέμβριος 2015 17:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η αποστολή με την Ξάνθη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας