Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκαθαρίζει άμεσα για την Α2

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οριστικοποιήθηκε σήμερα και επίσημα από τον ΕΣΑΚΕ η συμμετοχή του Λαυρίου για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 κατηγορία μπάσκετ έπειτα από την εθελούσια έξοδο του ΚΑΟ Δράμας και πλέον είναι θέμα ημερών για να οριστικοποιηθεί η διαφαινόμενη άνοδος του ΓΣΠ στην Α2.

Και λέμε διαφαινόμενη γιατί ενώ μέχρι χθες φαινόταν σίγουρη, ξαφνικά το Άργος Ορεστικό θέλει και εμφανίζεται έτοιμο να παίξει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Η ομάδα της Καστοριάς είναι πρώτη επιλαχούσα για να καλύψει τη κενή θέση στην Α2 μετά την άνοδο του Λαυρίου. Τη Δευτέρα θα λάβει την σχετική εντολή από την ΕΟΚ για να το αν την δεχθεί ή θα παραχωρήσει τη θέση της στη δεύτερη επιλαχούσα ομάδα που είναι ο ΓΣΠ. ΄Μέχρι πριν λίγο καιρό ωστόσο το Άργος Ορεστικό δήλωνε ότι δεν θα αποδεχόταν την εντολή γιατί δεν θέλει να μπει στη διαδικασία της συμμετοχής σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι η Β' Εθνική.

Σημερινά δημοσιεύματα όμως ανατρέπουν τα γεγονότα αναφέροντας ότι εξετάζει τελικά πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πει ναι και να παίξει στην Α2, οπότε το σχέδιο του ΓΣΠ θα πέσει στο κενό. Μάλιστα απόψε η διοίκηση του Άργους έχει συγκαλέσει συμβούλιο για να καθοριστεί η στάση της ομάδας.

Αναμένουμε πλέον με αγωνία την συγκεκριμένη απόφαση καθώς θα κρίνει το μέλλον της ομάδας της πόλης μας η οποία πάντως θα αποδεχθεί την εντολή της ΕΟΚ σε περίπτωση άρνησης του Άργους Ορεστικού.