Τελευταία ενημέρωση 11:43, 18 Απρ 2024

Ο Στόιτσεφ νο2 υπογράφει αύριο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΟΥ Π.ΚΟΥΣΤΕΡΗ

Παίκτης του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα σε ό,τι αφορά το σκέλος της μεταξύ τους συμφωνίας και ο παίκτης θα ανακοινωθεί αύριο.

Ο Βούλγαρος άσος που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λέφσκι Σόφιας βρέθηκε σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κρινόταν και η απόκτησή του. Η διοίκηση, άλλωστε, είχε θέσει ρητό όρο ότι θα προχωρήσει στην επισημοποίηση της απόκτησής του, μόνο αν η φυσική του κατάσταση ήταν τέτοια που θα του επέτρεπε να τεθεί άμεσα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Τελικά, οι αριθμοί των εργομετρικών ικανοποίησαν τόσο την τεχνική ηγεσία όσο και τη διοίκηση και δόθηκε το οριστικό «OK» για να πέσουν και οι υπογραφές και να κλείσει το deal.

Αύριο το πρωί ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός που θα αποτελέσει την έξτρα λύση στο κέντρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Πάπε Εμπόου, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 έτη.

Έτσι μετά τον Σέρβο Μίλος Στόιτσεφ, η μοίρα το φερε για πρώτη φορά να έχει ο Ατρόμητος ξένο παίκτη με το ίδιο επίθετο και μάλιστα από διαφορετική χώρα!.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015 22:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και με τη βούλα ο Στόιτσεφ νο2! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας