Τελευταία ενημέρωση 06:10, 01 Δεκ 2020

Προοδεύει, γιγαντώνεται, γίνεται φόβητρο!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κ20 δεύτερη πέρσι στην Ελλάδα, φέτος πάλι θα πρωταγωνιστήσει. Η Κ17 ετοιμάζεται να κάνει την καλύτερη της πορεία των τελευταίων χρόνων, το ίδιο και η Κ15 η οποία για δύο συνεχόμενα χρόνια εκπροσωπεί την Ελλάδα στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τουρνουά της κατηγορίας της.

Η Κ14, η Κ13 και η Κ12 με όποιον αντίπαλο και αν παίζουν κόβουν «ταρίφα» τις περισσότερες φορές και χάνουν ελάχιστες αλλά σε κάθε περίπτωση είναι και αυτές μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα οι δύο νίκες της Κ14 και της Κ13 κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν έχει καμία σημασία άμα τα παιχνίδια αυτά ήταν φιλικά, τα παιδιά τα αντιμετωπίζουν λες και δεν υπάρχει «ποδοσφαιρικό αύριο».

Από την κορυφή των Υποδομών μέχρι και τις μικρότερες ηλικίες ο Ατρόμητος προοδεύει, γιγαντώνεται, γίνεται φόβητρο.

Όπως επίσης γιγαντώνεται και μέσα από τη διαδικασία του Δικτύου Σχολών που εξαπλώνεται με μαθηματική ακρίβεια σε όλη την Ελλάδα. Το έργο και η παραγωγικότητα που έχουν καταστήσει τον Ατρόμητο ως μια ομάδα πρότυπο στον τομέα των Υποδομών έχει ως αποτέλεσμα να αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών σωματείων της Περιφέρειας που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του και να δώσουν την τεχνογνωσία του στους δικούς τους ποδοσφαιριστές.

Σε άλλο σημείο θα αναφερθούμε κάποια στιγμή στην τεράστια σημασία που έχει για τον Ατρόμητο η εξάπλωση του μέσα από το Δίκτυο Σχολών. Για την ώρα θα μείνουμε στο γεγονός ότι χάρις στο μεράκι και την εργατικότητα όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το «κομμάτι» των Υποδομών ο Ατρόμητος είναι πια ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα σωματεία στην Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πέφτει από καρέκλα και τσακίζεται! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Έρχεται ο Χάροου-φεύγει ο Γκάντι!

Έρχεται ο Χάροου-φεύγει ο Γκάντι!

30 Νοε 2020 ΓΣ Περιστερίου

«Έφυγε» ο Νίκος Κούρτης

«Έφυγε» ο Νίκος Κούρτης

29 Νοε 2020 Ηρακλής

12 χρόνια μακριά μας!

12 χρόνια μακριά μας!

29 Νοε 2020 Φίλαθλοι

Το...ξέχασαν ήδη!

Το...ξέχασαν ήδη!

28 Νοε 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού

Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού

28 Νοε 2020 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας