Τελευταία ενημέρωση 20:57, 24 Απρ 2024

Κυπελλούχος Ελλάδας η Πνευματική Στέγη!

Κατηγορία Πνευματική στέγη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κορυφαία ελληνική ομάδα η Πνευματική Στέγη Περιστερίου πρόσθεσε ακόμα ένα πανελλήνιο τίτλο στην πλούσια τροπαιοθήκη της με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2015.

Η τελική φάση (final four) πραγματοποιήθηκε  στο Ρίο Αχαΐας και οι Περιστεριώτες παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς την παρουσία του ξένου παίκτη της έφτασαν στην κατάκτηση του πέμπτου κυπέλλου Ελλάδος στην ιστορία της με σχετική ευκολία.

Στον τελικό οι πρωταθλητές νίκησαν την ισχυρότατη τετράδα της ΕΣ Θεσσαλονίκης  χάρη στην νίκη του Περιστεριώτη GM Γιάννη  Νικολαΐδη επί της Πολωνέζας πρωταθλήτριας Jolanda Zawadzka και τις ισοπαλίες του Γιάννη Παπαϊωάννου με τον Σ. Μαλικένζτο και του Χρήστου Μπανίκα με τον Δ. Μαστροβασίλη και την ισοπαλία (!) του εφήβου Γιάννη Σταθόπουλου με τον πρόσφατο πρωταθλητή Ελλάδος Θάνο Μαστροβασίλη.

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Λ.Π. Φλώρινας που νίκησε στον μικρό τελικό τον Ο.Σ. Τριανδρίας με 2,5-1,5.

Στα ημιτελικά η Π.Σ. Περιστερίου απέκλεισε τον Α.Π. Φλώρινας με 3,5-1,5 (Μπανίκας 1, Παπαϊωάννου 1, Νικολαΐδης  ½, Σταθόπουλος  1) και στην προημιτελική φάση τον Αργοναύτη Κορινθίας επίσης με (Μπανίκας ½ , Παπαϊωάννου 1, Νικολαΐδης  1, Σταθόπουλος  1).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξεκίνησαν οι εγγραφές »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας