Τελευταία ενημέρωση 22:16, 25 Σεπ 2023

«Γιατί να επιλέξουν ακαδημίες ΓΣΠ»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο αρχιπροπονητής των Ακαδημιών του Γ.Σ.Π Γιάννης Θεολογίτης, εξηγεί γιατί η επιλογή του γονιού να φέρει το παιδί του στο Περιστέρι είναι απλά η ιδανική:

«Σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες αλλά και με το πρόγραμμα του ΓΣ, τα προηγούμενα χρόνια έχουμε προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις σημαντικές αλλαγές που θεωρούμε ότι θα κάνουν τη διαφορά.

Πρώτον, το ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης . Από φέτος, υπό την αιγίδα του ΓΣΠ και την ευθύνη δύο σπουδαίων μπασκετικών προσωπικοτήτων όπως ο Μανόλης Παπαμακάριος και ο Αλέκος Πέτρουλας, οι αθλητές του συλλόγου μας αλλά και όσοι Περιστεριώτες επιθυμούν, ακόμη κι αν ανήκουν σε άλλους συλλόγους, θα ακολουθούν το ειδικό πρόγραμμα βελτίωσης της ατομικής τεχνικής τους κατάρτισης, το οποίο θα εκπονούν οι δύο αυτοί σπουδαίοι αθλητές.
Δεύτερον, το πρόγραμμα μαζικής συμμετοχής ή αλλιώς τα καμπ που θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο. Οι αθλητές όλων των τμημάτων θα προπονούνται μαζί, υπό την επίβλεψη έξι προπονητών. Στόχος αυτής της κίνησης είναι ο σύλλογος να είναι συμπαγής σε όλα τα τμήματα και οι αθλητές να έχουν επαφή μεταξύ τους. Παράλληλα, με δεδομένο ότι αυτές οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοικτές για τους γονείς, θα ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους ώστε να εξετάζουμε τα όποια προβλήματα προκύπτουν και να δίνουμε απαντήσεις στις όποιες ανησυχίες τους.
Τρίτον, το πρόγραμμα ανάπτυξης της αθλητικής ισχύος των αθλητών όλων των ηλικιών, το οποίο θα είναι πάντα υπό την επίβλεψη του προπονητικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα και θα βασίζεται στην επιστημονική κατάρτιση του γυμναστή μας αλλά και στην τεράστια εμπειρία του, που αποτελούν εγγύηση για τη δουλειά που θα γίνεται.
Πέραν τούτου, φέτος στο Περιστέρι δεν υπάρχει κανένας αποκλεισμός από τα πρωταθλήματα. Έχουμε δηλώσει συμμετοχή παντού με στόχο όλα τα παιδιά να αγωνίζονται φορώντας τη φανέλα ενός τόσο μεγάλου συλλόγου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πέτρουλας: «Πρέπει και θα νικήσουμε» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Με σούπερ Γουίλιαμς κυριάρχησε (91-69) πάλι με τη Σάσαρι
Ήττα στην πρεμιέρα

Ήττα στην πρεμιέρα

24 Σεπ 2023 Φοίνικας

Άξιζε την ισοπαλία!

Άξιζε την ισοπαλία!

24 Σεπ 2023 Ηρακλής

Άλλη μία σεζόν  ξεκινά, άλλο ένα επιτυχημένο «Παπαναστάσιο»

Άλλη μία σεζόν ξεκινά, άλλο ένα επ…

24 Σεπ 2023 Σκακιστικός όμιλος Περιστερίου

Δεν τον...πάει!

Δεν τον...πάει!

24 Σεπ 2023 ΑΟ Περιστερίου

Τον αδικεί η ισοπαλία

Τον αδικεί η ισοπαλία

24 Σεπ 2023 Άγιος Ιερόθεος

Στον Ιπποκράτη ο Φέκας

Στον Ιπποκράτη ο Φέκας

23 Σεπ 2023 Ιπποκράτης

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας