Τελευταία ενημέρωση 02:34, 24 Απρ 2024

Στον Πλατανιά για τη 2η νίκη αύριο ο Ατρόμητος Κ20

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Mε γεμάτο «οπλοστάσιο» αλλά και με πολύ καλή ψυχολογία έπειτα από την  εύκολη νίκη επί του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος Κ20 αντιμετωπίζει αύριο/Τετάρτη στο γήπεδο των Μουρνιών στα Χανιά την αντίστοιχη του Πλατανιά στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (12.30).

Συγκριτικά με την πρεμιέρα, ο τεχνικός Γιώργος Κορακάκης και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Κώστας Παρθενίου υπολογίζουν στη σημαντική παρουσία δύο βασικών στελεχών της ομάδας, τον Δημήτρη Λημνιό και τον Σπύρο Νάτσο. Οι δύο «98αρηδες» είχαν συμπεριληφθεί από τον Μιχάλη Γρηγορίου στην αποστολή της επαγγελματικής ομάδας αλλά από την στιγμή που δεν αγωνίστηκαν κρίθηκε σκόπιμο να μείνουν στα Χανιά και να ενσωματωθούν με την αποστολή της Κ20 η οποία απόψε αναχωρεί για την όμορφη πόλη της Κρήτης.

Οι υπόλοιποι 16 παίκτες που θα μπουν στις 10 το βράδυ στο αεροπλάνο θα είναι οι Θεοδωράκης, Κυρίτσης, Γιαταγανάκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Μωραΐτης, Στρούγγης, Λαζαρίδης, Παναγιωτόπουλος, Παπασπύρος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος, Κονταξής, Νταβιώτης, Ρεγκάκος.

Στόχος της εξαιρετικής αυτής ομάδας που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν και φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών γνωρίζοντας ωστόσο ότι όση διαφορά δυναμικότητας και αν φαίνεται θεωρητικά να υπάρχει, πρέπει να αποτυπωθεί μέσα στο γήπεδο.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών Τόλης Αποστόλου και ο Γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 14:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Αχώνευτη» ήττα από τον Πλατανιά η Κ20 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας