Τελευταία ενημέρωση 19:37, 23 Απρ 2024

«Ομάδα» όχι τόσο για τη νίκη όσο για τον πανηγυρισμό

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Είναι νωρίς για να προδικάσουμε οτιδήποτε. Αυτό όμως που κάνει «μπαμ» από μακριά είναι ότι μιλάμε για «ΟΜΑΔΑ» από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Ατρόμητος πέτυχε σήμερα στα Χανιά επί του Πλατανιά μια σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 σημειώνοντας την απόλυτη ανατροπή  και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά τη διαφορά την έκαναν τα πανηγύρια των παικτών του στο τέλος του αγώνα και το μήνυμα του Ναπολεόνι στον άτυχο Έμποου.

Μόλις ο διαιτητής Θάνος που έκανε «παιχνίδι» υπέρ του Πλατανιά ξεκάθαρα από την αρχή του αγώνα, σφύριξε τη λήξη όλοι οι παίκτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ενώθηκαν σε μια μεγάλη αγκαλιά βασικοί- αναπληρωματικοί και έδωσαν τον όρκο τους. Από τέτοιες μικρές στιγμές καταλαβαίνεις ότι κάτι μεγάλο γίνεται γιατί όταν μια ομάδα είναι καλά στα αποδυτήρια της τα αποτελέσματα έρχονται έστω και όταν δεν είσαι σε καλή μέρα.

Όπως πράγματι δεν ήταν ο Ατρόμητος ο οποίος είχε την κούραση του αγώνα της Πέμπτης στην Τουρκία, είχε το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα, είχε το ταξίδι στα Χανιά και την ελλιπή προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Πλατανιάς καλύτερος στο πρώτο ματς προηγήθηκε από μια τυχερή φάση αλλά δίκαια. Στην επανάληψη ο Γρηγορίου ρίσκαρε με τις γρήγορες αλλαγές των Μπρίτο, Λε Ταλέκ αλλά δικαιώθηκε. Έβγαλε τον Κιβρακίδη που είχε και την κίτρινη κάρτα από το 2’ πέρασε δεξί μπακ τον Ούμπιντες, έβγαλε τον Γοδόι πέρασε τον Γάλλο που σκόραρε με τη δεύτερη επαφή του δείχνοντας ότι όταν βρίσκεται μέσα στο «κουτί» βλέπει δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν λοιπόν με αυτογκόλ του Κιβρακίδη σε μια απίστευτη καραμπόλα (19’) και πήγαν με αβαντάζ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Λε Ταλέκ με κεφαλιά στο 50’ έφερε το ματς στα ίσα και στο 85΄ο Ναπολεόνι επίσης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ξεχωριστός και ο πανηγυρισμός όμως  του «Νάπο» που πήρε τη φανέλα του Έμποου και την έδειξε στις τηλεοπτικές κάμερες αφιερώνοντας το γκολ στον άτυχο συμπαίκτη του.

Δοκάρι είχε ο Πλατανιάς με τον Μιλούνοβιτς στο 75’. Στο 88’ ο Μπιτόλο χρησιμοποίησε το χέρι άθελα του σε σέντρα αντιπάλου και ενδεχομένως θα μπορούσε ο Θάνος να δώσει το πέναλτι. Όμως όταν ο διαιτητής από τα Γρεβενά σε όλο το ματς έσπρωχνε επιδεικτικά τον Πλατανιά από την στιγμή που δεν ήταν 100% βέβαιο,ς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Παράπονα ο Ατρόμητος πρέπει να έχει από την εξοργιστική διαιτησία του και όχι ο Πλατανιάς.

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος (84' Γουνδουλάκης), Ντίνας (65' Γκόμεζ), Μιλούνοβιτς (77' Μενδρινός), Γιακουμάκης.

Ατρόμητος : Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης (46' Μπρίτο), Γοδόι (46' Λε Ταλέκ), Πίτου Γκαρσία (67' Στόιτσεφ), Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Ουσέρο, Ναπολεόνι.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 00:20
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γκολ στήριξης σε Εμπόου απο Ναπολεόνι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας