Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέσω Κρήτης η κορυφή! (21.30)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tον Πλατανιά στην Κρήτη θα βρει αντιμέτωπο απόψε (21.30) o Aτρόμητος,που με νίκη θα φτάσει στην κορυφή τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έχοντας παράλληλα 6 βαθμούς!

Δύσκολο το παιχνίδι βέβαια στην Κρήτη,αν σκεφτούμε πως ο Ατρόμητος επιζητά την νίκη έχοντας στο ενεργητικό του 3 ισάριθμες ισοπαλίες!

Σήμερα είναι η μέρα του Μιχάλη Γρηγορίου να περάσει το εμπόδιο του Πλατανιά και η ομάδα του Περιστερίου να φύγει απο Κρήτη μεριά με το πολυπόθητο τρίποντο!

Οι παίκτες του Ατρόμητου πρέπει να ξεχάσουν την Ευρώπη,να αφοσιωθούν στους στόχους και να κρατήσουν παράλληλα τις μέχρι τώρα πολύ καλές εμφανίσεις,αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε ωστόσο πήρε την νίκη στο Περιστέρι!

Η σημερινή αποστολή αποτελείται απο τους εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ. Είναι η ίδια αποστολή που είχε ταξιδέψει και στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν είναι και λίγο την μια μέρα να παίζεις με την Φενέρ και την άλλη με τον Πλατανιά,αλλά η ομάδα καλείται να ανταπεξέλθει επι ελληνικού εδάφους και να τα δώσει όλα για όλα στο πρωτάθλημα!

Φέτος το πρωτάθλημα κρύβει δύσκολες μάχες,αλλά αν ο Ατρόμητος κάνει εμφανίσεις σαν αυτές με ΑΙΚ Στοκχόλμης και Φενέρ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν!

Το σίγουρο είναι πως το κάθε παιχνίδι απο δω και πέρα θα έχει τις δικές του δυσκολίες και τα δικά του εμπόδια ,αλλά ο Ατρόμητος πρέπει να δείξει σοβαρότητα,συγκέντρωση και βήμα βήμα να συνεχίζει παίρνοντας παράλληλα θετικά αποτελέσματα!

Βήμα βήμα λοιπόν με προσοχή το κάθε παιχνίδι και τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2015 15:13