Τελευταία ενημέρωση 02:59, 19 Απρ 2024

Ιδανική πρεμιέρα και «σβηστά» η Κ20 (3-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με το πόδι στην πρώτη και ενίοτε στη δεύτερη ταχύτητα ο Ατρόμητος Κ20 έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο γήπεδο Ηφαίστου.

 Έχοντας μεγάλη διαφορά κλάσης και χωρίς  να χρειαστεί να πατήσει το πόδι στο γκάζι, δεδομένου ότι δεν ευνοούσαν και οι καιρικές συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης,  η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη επικράτησε με σκορ 3-0 συναντώντας ελάχιστη αντίσταση.

Αν και το πρώτο γκολ μπήκε κάπως αργά (43’) εν τούτοις από την αρχή του αγώνα ο Ατρόμητος επέβαλε πλήρως την κυριαρχία του παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Λεβαδειακού.

Τελικά μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τσατσόπουλου που πέρασε αστραπιαία ενέργεια όποιον αντίπαλο βρέθηκε μπροστά του κι ένα ιδανικό πλασέ του Παπασπύρου αποκατέστησε την τάξη (1-0).

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος έπαιξε έξυπνα κάνοντας διαχείριση και χτύπησε δύο φορές με τον Κατράνη στο 65’ και τον Ρεγκάκο στις καθυστερήσεις που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Μια νέα ομάδα που θέλει ακόμη δουλειά αλλά σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει και πάλι είναι ο Ατρόμητος Κ20 που στη διαδρομή του πρωταθλήματος θα έχει μεγάλη διαφορά κλάσης από τις μισές ομάδες της κατηγορίας του. Συγκριτικά με την περσινή ομάδα που κατετάγη 2η στο πρωτάθλημα, δεν έπαιξαν σήμερα οι Λημνιός, Νάτσος που είναι του ‘98(!) αλλά τους χρειάζεται ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου ενώ ο Μπαστακός που επίσης είναι επαγγελματίας έπαιξε στο β’ ημίχρονο.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Κ20 Βασίλης Βούζας μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Κοκολάκη προφανώς γιατί θέλει να μάθει από τώρα τους ανταγωνιστές της ομάδας του.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Κρουσέλ, Παναγιωτόπουλος Δημ., Λαζαρίδης, Κομνηνός, Ρεγκάκος, Τσατσόπουλος, Παπασπύρος.

Έπαιξαν και οι Μπαστακός, Παυλής, Νταβιώτης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Αύγουστος 2015 13:55
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Ατρόμητος Κ17 φιλική νίκη στο Ίλιον με Ολυμπιακό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας