Τελευταία ενημέρωση 06:26, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το απόγευμα ο Ατρόμητος εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (21.00).

Η αποστολή από το αεροδρόμιο πήγε στο ξενοδοχείο για να τακτοποιήσει τα πράγματα της και αμέσως μετά αναχώρησε για την προγραμματισμένη προπόνηση στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Προηγήθηκε η συνέντευξη τύπου του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου και του ποδοσφαιριστή Εδουάρδο Μπρίτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου: «Πριν από το πρώτο παιχνίδι είχα πει πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα ερχόμασταν να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ευχόμαστε στο αυριανό παιχνίδι να έχουμε ίση μεταχείριση και το αποτέλεσμα να κριθεί από τους παίκτες και κανέναν άλλον. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Ρεαλιστικά τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι μαγικό. Γιατί σου δίνει τις πιθανότητες που σου αναλογούν μέχρι το τελευταίο λεπτό». Σε ερώτηση για τον διαιτητή Μπέμπεκ που σφυρίζει αύριο είπε:««Την ίδια άποψη είχαμε και τον προηγούμενο διαιτητή. Τα λάθη του καθόρισαν το αποτέλεσμα. Δεν έχω κάτι με τον διαιτητή, δεν ξεκινάω με καχυποψία, ελπίζω μετά το τέλος του αυριανού να μην έχω να πω κάτι μετά το παιχνίδι».


Ο Εδουάρδο Μπρίτο δήλωσε: «Ήρθαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι πιο δυνατό από το πρώτο. Σίγουρα στο πρώτο θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό, αλλά αυτό δεν συνέβη για διάφορους λόγους. Αυτό όμως έχει τελειώσει. Ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, όπως μας έχει πει ο προπονητής και αύριο θα δώσουμε τα πάντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να είναι Ατρόμητος στο «Σουκρού Σαράτσογλου»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας