Τελευταία ενημέρωση 05:51, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από τους τραυματισμούς που δεν εύχεσαι ούτε στον εχθρό σου!.

 Ο Πάπε Έμπου θα απουσιάσει την καλύτερη περίπτωση 3 μήνες και στην χειρότερη 6 μήνες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ατρόμητου αφού η τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του στο ματς με τον Λεβαδειακό είναι ρήξη πρόσθιου χιαστού. Το κυνήγι του με τη μοίρα ήταν πράγματι περίεργο.

Ο δυναμικός αμυντικός πριν από λίγες μέρες είχε τραυματιστεί στον προσαγωγό και όλοι τον θεωρούσαν «ξεγραμμένο» για τον αγώνα με τη Φενέρ. Εκείνος κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ακόμη και των γιατρών έσπασε τα κοντέρ και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Γρηγορίου ο οποίος τρεις μέρες αργότερα του έδωσε φανέλα βασικού στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Το θετικό μέσα στην ατυχία του είναι ότι δεν έχουν πειραχθεί καθόλου οι μηνίσκοι που είναι «καθαροί». Μέχρι αύριο θα γίνει γνωστή η ημερομηνία του χειρουργείου. Ας ελπίσουμε ότι και αυτή τη φορά θα «νικήσει» τις όποιες ιατρικές εκτιμήσεις και θα επιστρέψει νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο.

Φυσικά και δεν τον συζητάμε ότι ο Ατρόμητος μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015 15:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην Τουρκία έχοντας πίστη και ελπίδα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας