Τελευταία ενημέρωση 18:04, 24 Απρ 2024

Δωρεάν 15νθημερο εκμάθησης στο πόλο του ΓΣΠ

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Με οδηγό την περσινή πετυχημένη χρονιά το τμήμα πόλο του ΓΣΠ δραστηριοποιείται προς μία νέα κατεύθυνση  έχοντας ως βασικούς πυλώνες την υποστήριξη όλων των ηλικιακών τμημάτων, τη δημιουργία πυρήνα σύγχρονων Ακαδημιών Υδατοσφαίρισης και τη λειτουργία της ομάδας μέσα σε ένα πολιτισμένο και δημιουργικό πλαίσιο. 

Η υδατοσφαίριση είναι ένα πραγματικά δυναμικό ομαδικό άθλημα! Ένα άθλημα που έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και επιτυχίες στην χώρα μας. Και στον Γ.Σ. Περιστερίου δουλεύουν με αγάπη και όραμα για να δημιουργήσουν μία μεγάλη σχολή υδατοσφαίρισης.  Μέσα σε μόλις μία χρονιά  κατάφεραν να διπλασιάσουν τον αριθμό των αθλητών και αθλητριών τους , ενώ οι συνεχείς έπαινοι από όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες για την υποδειγματική φιλοξενία στο κολυμβητήριο της Χωράφας, αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη της υψηλής ποιότητας στις υπηρεσίες που παρέχει ο Σύλλογος. 

Με την έναρξη της νέας σεζόν, ο ΓΣΠ απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα παιδιά Δημοτικού, να επισκεφθούν και να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν για 15 ημέρες το μοναδικό αυτό άθλημα.

Με σύνθημα «Γνωρίζω το άθλημα της Υδατοσφαίρισης» ο Γ.Σ. Περιστερίου ανοίγει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί από τον Σεπτέμβριο τους μικρούς και τις μικρές αθλήτριες που θα ήθελαν να κολυμπήσουν με την μπάλα του Water Polo και να νοιώσουν τις συγκινήσεις ενός μοναδικού ομαδικού αθλήματος. Και με την πρωτοβουλία του συλλόγου να παρέχει ένα δωρεάν δεκαπενθήμερο ως περίοδο γνωριμίας με το Water Polo νομίζω ότι αξίζει όλοι να επισκεφθούν το χώρο της πισίνας! 

Πληροφορίες μπορεί να έχει ο κάθε ενδιαφερόμενος μέσω των γραφείων του Συλλόγου στο 210 5055125 ή με την επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο  (Πευκών & Ευκαλύπτων) στην Κηπούπολη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015 12:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φτιαγμένος θα ταξιδέψει ο ''Ούμπι''! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας