Τελευταία ενημέρωση 15:14, 25 Απρ 2024

Ημέρα γιορτής και χαράς με Φενέρ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ημέρα γιορτής και χαράς χαρακτηρίζεται η αυριανή για το Περιστέρι και τον Ατρόμητο,όπου υποδέχεται στις 21.00 στο γήπεδο του Περιστερίου την Φενερμπαχτσέ του Περέιρα με πίστη και όνειρα για τους ομίλους του Europa League!

Oι παίκτες και ο προπονητής του αστερίου,είναι πανέτοιμοι για τον αυριανό αγώνα και θα τα δώσουν όλα για όλα για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ζωντανούς στην πρόκληση-πρόκριση απέναντι στους Τούρκους!

To γήπεδο αναμένεται κατάμεστο απο τους φιλάθλους του Ατρόμητου και του Περιστερίου ενώ όλοι μαζί νιώθουν και θέλουν να ζήσουν μεγάλες στιγμές απέναντι στην Φενέρ,μια ομάδα τεραστίων προδιαγραφών αλλά όχι ανίκητη.

Το ατού του Ατρόμητου είναι το γήπεδο του,καθώς  στο Περιστέρι η λέξη ήττα ακούγεται σαν αστείο!Γιατί να μην υποκύψει λοιπόν και η Φενέρ του Περέιρα;Σίγουρα ο αγώνας κρύβει πολλές δυσκολίες αλλά αν ο Ατρόμητος βρεθεί σε καλή ημέρα αύριο δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και είναι ικανός για όλα!Το απέδειξε και με την ΑΙΚ Στοκχόλμης άλλωστε παίρνωντας μάλιστα 2 ισάριθμες νίκες απέναντι στους Σουηδούς που για πολλούς ήταν το φαβορί!

Πίστη επιμονή και πάνω απο όλα υπομονή χρειάζεται ένας τέτοιος αγώνας απο το πρώτο λεπτό μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης!

Ο Ατρόμητος αύριο χρειάζεται την απόλυτη στήριξη όλων ,θα την έχει και το δικαιούται βέβαια μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του απέναντι στην ΑΙΚ!

Οι είκοσι καμικάζι αποστολής για αύριο θα είναι οι εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

 

Αύριο είναι ημέρα χαράς ότι και να γίνε,ι με τον Ατρόμητο να δίνει το μεγαλύτερο ματς στην Ευρωπαική του ιστορία και θέλοντας αυτή η ιστορία να μεγαλώσει κι άλλο πόσο μάλλον τώρα αν έρθει η σπουδαία πρόκριση!  

Δεν πρωτρέχουμε....πριν την λήξη των δύο ματς αλλά δικαιούμαστε να ελπίζουμε στο όνειρο των ομίλων!

Άλλωστε Ατρόμητος είσαι μπορείς!  Ραντεβού αύριο στο γήπεδο στις 21.00 στην μεγαλύτερη πρόκληση-πρόκριση της χρονιάς!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 23:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στις 6.30μ.μ. ανοίγουν οι θύρες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας