Τελευταία ενημέρωση 17:16, 18 Απρ 2024

Η «θυσία» του Γρηγορίου και το «5-0» του Ναπολεόνι

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα ο προπονητής του Ατρόμητου Μιχάλης Γρηγορίου και ο ποδοσφαιριστής Στέφανο Ναπολεόνι εν όψει του αυριανού αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είπε αναλυτικά τα εξής: «Για μας αποτελεί τεράστια πρόκληση και χαρά το αυριανό  ματς. Θα θέλαμε μετά την πρόκρισή μας με την ΑΪΚ να ήταν πιο ευνοϊκή κλήρωση, αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι χαρά μας να υποδεχτούμε στο Περιστέρι το μεγαλύτερο αντίπαλο που έχει κληρωθεί ποτέ ο Ατρόμητος στην ιστορία του. Ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε να δώσουμε ενδιαφέρον και στα δύο ματς αρχής γενομένης από το αυριανό και να έχει ενδιαφέρον και το δεύτερο».

Σε περίπτωση ήττας στο Περιστέρι και το τι σημαίνει αυτή: «Η ομάδα δεν πάει για τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη ό,τι αποτέλεσμα κι αν έρθει. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και πιστεύω ότι θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση».

Για τους παίκτες του: «Τα παιδιά το θέλουν πολύ από την αρχή της προετοιμασία. Ο στόχος μας ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League, υπάρχει φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, αλλά για μένα οι παίκτες μου είναι ανώτεροι και πιστεύω ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί».

Το τι χρειάζεται η ομάδα του για να πετύχει: «Δύο πράγματα πρέπει να συμβούν: να πιάσεις μεγάλη απόδοση και ο αντίπαλος να μην βρεθεί σε καλή μέρα. Ευελπιστούμε ότι έτσι θα γίνει. Εκτός από μυαλό χρειάζεται και πολύ τακτική, αναλύσαμε τον αντίπαλό μας, δουλέψαμε σε αρκετά πράγματα κι αν μη τι άλλο στα προηγούμενα ματς τα παιδιά έκαναν αυτά που είπαμε. Θέλουμε 90 λεπτά να θυσιαστεί ο ένας για τον άλλον, να βγει αυτό σε ομαδικό επίπεδο μέσα στο παιχνίδι».

Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού: «Δεν θα αλλάξει κάτι, επιβάλλεται ότι στόχος μας είναι να πετύχουμε γκολ, μεσοεπιθετικά η Φενέρ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε».

Για το εάν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: «Τι να πω; 'Έχουν Φαν Πέρσι, Φερναντάο, Μπρούνο Άλβες, Νάνι, δε μπορείς να ξεχωρίσεις. Δεν υπάρχει ένας παίκτης-κλειδί».

Ο Στέφανο Ναπολεόνι είπε με την σειρά του τα εξής: «Ξέρουμε με ποιον αντίπαλο παίζουμε, σίγουρα θα έχουμε σεβασμό για τα δύο ματς, αλλά δεν φοβόμαστε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το ματς και θα είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.
Για τη διαφορά του φετινού Ατρόμητου: « Άλλη ψυχολογία. Ο προπονητής μας άλλαξε τη νοοτροπία. Και τα παιδιά που ήρθαν είμαστε στον ίδιο δρόμο. Έχουμε τον ίδιο στόχο, την ίδια φιλοδοξία. Δεν το είχαμε πέρυσι. Φέτος, έτσι όπως ξεκινήσαμε να συνεχίσουμε. Είμαστε μία οικογένεια.
Για το αν έχει ονειρευτεί να τρυπά την άμυνα των αντιπάλων:« Αυτό που ονειρεύομαι είναι να περάσει η ομάδα μου στους ομίλους. Αυτό θέλω.
Για την καλύτερη απόδοση όταν ο Ατρόμητος είναι αουτσάιντερ: « Την έχουμε ξεχάσει την περσινή πορεία, δεν το σκεφτόμαστε. Φέτος έχουμε άλλη ευκαιρία. Δεν θέλουμε να είμαστε κομπάρσοι. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες. Ένδεκα εμείς, έντεκα και αυτοί».

Για το ποιο θεωρεί ιδανικό σκορ: « 5-0 (γελώντας). Τι να σου πω; Πάμε να παίξουμε. Όποιος σκορ είναι καλύτερο για να είμαστε εντάξει για το δεύτερο ματς.

Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας  στο αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Διαβασμένοι» ήρθαν Περέιρα και Άλβες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας