Τελευταία ενημέρωση 12:31, 25 Απρ 2024

Με Φαν Πέρσι έρχεται Περιστέρι η Φενέρ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tελικά θα δούμε Φαν Πέρσι στο Περιστέρι!. Ο Ολλανδός σταρ της Φενέρμπαχτσε αγωνίστηκε απόψε για τριάντα λεπτά στη νίκη της ομάδας του επί της Εσκισεχίρ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με σκορ 2-0 κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και δεν ξεκινήσει στο Περιστέρι θα είναι σίγουρα στην αποστολή που θα επιλέξει ο Βίτορ Περέιρα.

Η αντίπαλος του Ατρόμητου άφησε πίσω της τον αποκλεισμό από τη Σαχτάρ,με τα δύο γκολ να τα πετυχαίνει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Το 1-0 έγραψε ο Φερναντάο μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και κάθετη πάσα του Ντιέγκο, ενώ το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Μούσα Σο δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά έπειτα από «καλοζυγισμένη» σέντρα του αριστερού μπακ Καλντιρίμ.

Στη θέση των σέντερ μπακ προτιμήθηκε ο Αμπντουλαγιέ Μπα αντί του Σίμον Κίαερ.

Αυτό συνέβη προφανώς επειδή ο Βίτορ Περέιρα δεν υπολογίζει στον Δανό για το ματς της Πέμπτης (20/8), αφού είναι τιμωρημένος και ήθελε να δοκιμάσει τον 24χρονο Σενεγαλέζο που είναι δανεικός από την Πόρτο.

Η Φενέρ αγωνίστηκε με 4-4-2 και με τους: Βολκάν – Οζμπαϊράκλι, Μπα, Μπρούνο Άλβες, Καλντιρίμ – Νάνι, Μεϊρέλες (62' Μεϊρέλες), Σόουζα, Ντιέγκο (74' Ποτούκ) – Φερναντάο (63' Φαν Πέρσι), Μούσα Σο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γρηγορίου: Κι εμείς κάνουμε όνειρα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας