Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το κανόνι Στόιτσεφ άραξε Περιστέρι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι γεγονός!Το κανόνι Μίλος Στόιτσεφ πλέον ανήκει στην οικογένεια του Ατρόμητου μετά την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2+1 χρόνων!

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής είναι η νέα μεταγραφική βόμβα για τον Ατρόμητο και μπορούμε να πούμε πως η ομάδα έχει πλέον ένα πολύ αξιοσέβαστο ρόστερ που μπορεί να κάνει ζημιές στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη,αρχής γενομένης με την Φενέρ θέλοντας να πάνε όλα καλά και με την τύχη σύμμαχο!

Ο 28χρονος Μίλος έγινε γνωστός στο Περιστέρι μετά απο τις εκπληκτικές εμφανίσεις του απέναντι στο αστέρι την περασμένη χρονιά φορώντας την μπλούζα του Σεράγιεβου.Οι ομάδες που συνθέτουν το βιογραφικό του είναι οι εξής:

Red Star Belgrade,KP Sopot,Fk Grbalj,Fk Bezanija,Vojvodin,Borac cacak,Sporting kansas city,Akzhayik,Leotar Trebinje,Atyrau,Serajevo!

O Στόιτσεφ έχει γεννηθεί στις 19 Ιανουαρίου το 1987 στο Βελιγράδι και το ύψος του είναι 1.75!

Επίσης έχει αγωνιστεί με την Εθνική του Μοντενέγκρο με την u-21 έχοντας δύο γκολ σε 10 συμμετοχές!

Αυτή  η μεταγραφή μεγαλώνει κι άλλο τον Ατρόμητο ενόψει Φενέρ αλλά και του πρωταθλήματος και είμαστε σίγουροι πως με αυτούς τους παίκτες η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα είναι σε θέση για μεγάλα πράγματα την νέα χρονιά!Το μόνο σίγουρο είναι πως οι << μεγάλοι>>αλλά και οι<< μικροί>> αντίπαλοι θα δυσκολευτούν πολύ απέναντι στον Ατρόμητο που δείχνει φέτος πιο ομάδα με απόλυτη σοβαρότητα,είναι συγκεντρωμένη και με πίστη μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα την νέα χρονιά!

Η ανταγωνιστικότητα φέτος του Ατρόμητου αναμένεται τεράστια μετά απο αυτές τις μεταγραφικές κινήσεις και οι φίλαθλοι του Ατρόμητου βλέπουν την ομάδα απο τώρα να δείχνει απίστευτη θέληση και πάθος για το καλύτερο!Αυτό και μόνο δείχνει πως ο Ατρόμητος θέλει να αφήσει πίσω του την περσινή χρονιά και φέτος να κάνει μια πορεία καλύτερη αντιλαμβανόμενοι όλοι σίγουρα πως το πρωτάθλημα φέτος θα έχει περισσότερες δυσκολίες!

Μετά την υπογραφή του, ο Σέρβος Στόιτσεφ τόνισε πως απέρριψε άλλη ευρωπαική ομάδα ,γουστάρει τον κόσμο του Ατρόμητου,παρακολουθούσε την ομάδα πριν έρθει και σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του έπαιξε ο ρόλος των Μιχάλη Γρηγορίου αλλά και του τεχνικού διευθυντή  Γιάννη Αγγελόπουλου που τον ήθελαν πολύ στην ομάδα!

Το νούμερο 18 επέλεξε ο Σέρβος και σήμερα αναμένεται να γνωρίσει την νέα του ομάδα και να κάνει την πρώτη του προπόνηση!

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Αύγουστος 2015 10:08