Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από αντίπαλοι, συνεργάτες στο δίκτυο σχολών

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από αντίπαλοι στα χωμάτινα γήπεδα της Β’ Εθνικής πριν από 25 χρόνια, συνεργάτες υπό την σκέπη του Ατρόμητου. Ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου εγκαινίασε την συνεργασία του Δικτύου Σχολών με τον Εθνικό Κεραμιδίου στον οποίο τεχνικός διευθυντής ακαδημιών είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Μπάμπης Πεϊδης.

«Με τον φίλο μου τον Τόλη Αποστόλου μας χώριζαν πριν από χρόνια οι μονομαχίες μας στα γήπεδα των ομάδων που παίζαμε σαν ποδοσφαιριστές όταν εκείνος ήταν στον Ατρόμητο κι εγώ στον Εορδαϊκό» γράφει χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Πεϊδης στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζει: «Πλέον μας ενώνει η μεγάλη οικογένεια του Ατρόμητου Αθηνών και το πλέον ευαίσθητο κομμάτι των υποδομών του οποίου ηγείται αυτός στην μεγάλη ΠΑΕ των Αθηνών, κι εγώ πλέον στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Αισθάνομαι υπέροχα που θα έχω κοντά μου τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Χατζηχρήστο, τον Δημήτρη Βλάχο, τον Λευτέρη Ασλανίδη και τους ανθρώπους του Εθνικού που είναι όλοι τους εξαιρετικά παιδιά.