Τελευταία ενημέρωση 15:14, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού πραγματοποίησε ο Ήφαιστος. Οι 'ερυθρόλευκοι' αιφνιδίασαν το Αθηναϊκό κοινό και έκλεψαν τις εντυπώσεις βάζοντας στην μηχανή τους τον Ηρακλή Ρόππα. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο γεμάτο πείρα στον χώρο του κέντρου όπου αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ.

Ο 31χρονος άσος έχει την ευχέρεια να καλύπτει, ακόμα, το αριστερό άκρο της άμυνας αφού διαθέτει ικανότατο αριστερό πόδι. Όσον αφορά το βιογραφικό του, τον βαφτίζει αυτόματα ηγέτη μιας και μετράει συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του από τον Αχαρναϊκό, συνέχισε σε ΑΟ Νέας Αρτάκης, Ασπρόπυργο, Ωρωπό, Αμφιάραο Καλάμου, Ιεράπετρα, Αναγέννησης Άρτας και Θεμιστοκλή. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα συνέχισε την ανοδική του πορεία στον Αίαντα Σαλαμίνας, ξανά τον Ασπρόπυργο, την Ελασσόνα, την Νίκη Βόλου ενώ τα τελευταία χρόνια έβγαζε το 'παντεσπάνι' του στην Νέα Ιωνία έχοντας πολλές συμμετοχές. 

 
Αναμφίβολα γίνεται λόγος για μεγάλο 'μπαμ'. Αυτή η επιτυχία ανήκει ξεκάθαρα στον Θοδωρή Τρανό, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να προπονεί έναν φίλο του. Μετά από πολλές συζητήσεις και προπονήσεις στο Περιστέρι με τους «ερυθρόλευκους», ο έμπειρος άσος πείστηκε να φορέσει την ιστορική φανέλα και να συμβάλλει στην πορεία του συλλόγου σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως της Α' Αθηνών. Μάλιστα, ο παίκτης παρουσιάστηκε, χθες βράδυ, στα γραφεία της ομάδος παρουσία του Προέδρου, Άρη Δημοθεόδωρου.   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλική ήττα από Ατρόμητο Κ17 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας